fbpx

Novice

Kadeti z zmago, mladinci nesrečno brez točk

V nedeljo sta se v Športnem parku Radomlje pomerili selekciji kadetov in mladincev proti Aluminiju. Kadeti so premagali sovrstnike Aluminija z 2:0, mladinci pa so nesrečno izgubili z 1:2…

S pričetkom ob 15.00 uri sta se v novo sezono podali kadetski ekipi Radomelj in Aluminija. Srečanje je bilo zeloagresivno, nekoliko konkretnejši pa so bili domačini. Prvi zadetek je padel že v 8. minuti srečanja ko je Nedim Ljubijankić z zvitim strelom oziroma podajo matiral gostujočega vratarja in povedel domačine v vodstvo. Kljub vodstvu domačinov so v naslednji akciji zapretili nogometaši Aluminija, a je domači vratar z imenitno reakcijo ohranil mrežo nedotaknjeno. V drugem polčasu podobna slika kot v prvem delu srečanja. Domači trener Borut Smolnikar je v 56. minuti v igro poslal Jakob Remsa. Prav slednji pa se je odlično znašel v kazenskem prostoru kjer si je prisvojil žogo in s prelepim lobom matiral gostujočega vratarja ter tako postavil končni rezultat nedeljske kadetske tekme.

Ob 17.00 uri pa so na svoj račun prišli še mladinci. Pričeli so zelo vzpodbudno in si priigrali dve imenitni priložnosti, a na žalost zadetka niso dosegli. Še enkrat več je prišla potrditev reka kdor ne da dobi in sicer v 34. minuti, ko so gostujiči nogometaši po napaki domačih prišli do vodstva. Kljub temu se domačini niso predali. V samem uvodu drugega polčasa so se pobrali in zaigrali veliko bolj zbrano. V 58. minuti pa tudi prišli do izenačenja. Anis Đuzić je imenitno podal žogo v osrčje kazenskega prostora kjer se je odlično znašel Gal Žinić in izenačil na 1:1. Na žalost so dobrih deset minut kasneje nogometaši Aluminija vseeno povedli, a so si rumeni bojevniki priigrali še dve imenitni priložnosti. V eni izmed akcij je po izvedenem kotu gostujoči vratar imenitno posredoval, v naslednji akciji pa so fantje zapravili imenitno priložnost, ko se je eden izmed domačinov znašel sam pred vratarjem, a na žalost domačih navijačev zgrešil.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!