fbpx

Novice

Kadeti in mladinci z večjo dozo samozavesti pred nadaljevanjem sezone

Po zelo burnem začetku mladinskih selekcij, se naša kadetska in mladinska selekcija nista točkovno izkazali najbolje, a veseli dejstvo dviga forme in prav slednje bi lahko bilo ključno v mesecu oktobru.

Naslednji tekmec Radomljanov bo Rudar Velenje. Prav proti slednjim navijači rumenih bojevnikov pričakujejo točke in dvig po prvenstveni razpredelnici. V mesecu septembru velja omeniti zelo dober nastop mladincev in dvig forme. Slednja je bila dober dokaz v Kranju kjer so Radomljani proti prvouvrščeni ekipi s kadetsko ekipo iztržili točko. Zadetek za kadete je dosegel Domen Kobal v 17. minuti srečanja. Kasneje so pozornost dobili mladinci, ki so svojo delo opravili z odliko. Na žalost je tudi tokrat glavni sodnik srečanja pokazal na sporno enajstmetrovko katero so Kranjčani uspešno sprovedli v zadetek.

Vabimo vse navijače, da pridete podpreti naše mladince in kadete. Slednji se bodo v boj za nove točke podali v nedeljo v Športnem parku Radomlje, ko v goste prihaja velenjski Rudar. Tekmi bosta na sporedu ob 13.30 in 15.30 uri.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!

Tekst: MK
Foto: Luka Zavodnik