fbpx

Novice

Tudi po 11. krogu Radomljani ostajajo na vrhu prvenstvene razpredelnice

Tudi enajsta prvenstvena tekma je za nami. In tudi tokrat so Radomljani osvojili nove tri točke in tako povišali število zmag v sezoni 2019/20 na devet. Zadetke sta dosegla Sacha Varga dvakrat in Mark Zabukovnik.

Radomljani so na gostovanju v Vipolžah pokazali zelo samozavestno igro in tako dosegli še deveto zmago, ki rumene bojevnike uvršča v sam vrh drugoligaške razpredelnice. Da ima izreden nos za zadetek je tokrat dokazal visokorasli napadalec Saša Varga. Slednji je včeraj dosegel kar dva zadetka in sicer v 33. in 92. minuti srečanja. Ob Saši pa je včeraj blestel tudi produkt radomeljske nogometne šole in sicer Mark Zabukovnik. Slednji se je izkazal z asistenco pri prvem zadetku ter nato zatresel domačo mrežo za povišanje vodstva na 0:2. Slednje se je zgodilo v 62. minuti srečanja.

Radomljani so tako še zmeraj na vrhu tabele, prav naslednje pa upamo, da bo ostalo tako tudi po sobotnem derbiju proti Dobu. Vabljeni vsi navijači, da podprete rumene bojevnike v boju za nove tri točke in sicer v soboto 5. oktobra ob 15.30 uri.

Tekst: MK
Foto: Manca Hvalič

MARK ZABUKOVNIK – IZJAVA PO TEKMI

OSKAR DROBNE – IZJAVA PO TEKMI

SLAVJE PO TEKMI