fbpx

Novice

Kadeti in mladinci z mešanimi občutki

V prvem spomladanskem krogu so naši kadeti in mladinci odigrali srečanje proti ljubljanski Iliriji. V kadetskem moštvu ostaja grenak priokus, medtem, ko so si mladinci priborili točko po zadetku Goloba…

RADOMLJE 1 : 1 ILIRIJA
Strelec: Golob (70′)

V vlogi novega trenerja se je tokrat pri mladincih prvič predstavil Damir Šabotić. V prvem polčasu smo spremljali razgibano srečanje. V začetku drugega polčasa je do priložnosti prišel Edison Destani in zatresel prazno mrežo domačih vrat. Da velja pravilo bivšega je dokazal Mark Golob. Slednji je v 70. minuti z mojstrskim strelom prinesel Radomljanom točko. Rumeni bojevniki so drugi del drugega polčasa nasprotnika povsem stisnili na njihovo polovico, a na žalost niso resneje ogrozili gostujoča vrata.

 

 

RADOMLJE 0 : 1 ILIRIJA

Kadetska ekipa se je ob 15.00 uri zoperstavila Iliriji, ki je v jesenskem delu Radomljane ugnala kar s 5:0. Tokrat so se rumeni bojevniki čvrsto zoperstavili nasprotniku. Kljub borbeni pa je v 22. minuti Ilirija prišla do vodstva. Iz prostega strela so gostje pozkušali z zvitim strelom, vratar Malnar je žogo uspel odbiti, a na žalost le do Bracovića. Slednjemu ni preostalo drugega, kot da žogo porine v mrežo. V 31. minuti je nato glavni sodnik srečanja dosodil zelo sporno odločitev. Nedimu Ljubijankiću je pokazal direkten rdeči karton. Kljub igralcu manj so fantje pod taktirko Boruta Smolnikarja v drugem delu odigrali veliko bolje, prišli tudi do priložnost, a je na koncu zmanjkalo nekoliko moči in časa za izenačenje.