fbpx

Novice

Člani v MNZ Pokalu suvereno

Včeraj sta se v Športnem parku Radomlje v 3. krogu MNZ Pokala pomerili ekipi Radomelj in Zagorja. Radomljani so srečanje suvereno dobili in tako svojo generalko označili kot uspešno.

V prvem polčasu smo videli žilave Zagorjane, ki se niso predali toku tekme. Kljub temu, da so Radomljani imeli posest v svojih nogah enostavno niso mogli zatresti mreže. V 11. minuti je mrežo Zagorjanov zatresel hitronogi napadalec Žan Nikolić. Do naslednjega zadetka so morali gledalci v Športnem parku Radomlje čakati vse do 38. minute. Omeniti velja tudi prodornega Kregarja, ki si je priigral nekaj priložnost, a žoga enostavno ni hotela v gol.

V drugem polčasu so Radomljani pritisnili na plin. V 65. minuti je Jazbec zabil za 3:0, nato pa je svoj prvenec zabil tudi Jaka Štromajer. Slednji je v 79. minuti rutinirano zabil  v levi spodnji kot vratarja po samostojnem prodoru. Tudi kapetan Luka Cerar je dodal svoj kanček, v 77. in 87. minuti pa se je med strelce vpisal tudi Oliver Kregar. Piko na i je postavil Sandi Nuhanović.

KALCER RADOMLJE 9 : 0 ZAGORJE (2 : 0)
STRELCI: Nikolić (11′, 38′), Jazbec (65′), Štromajer (68′, 79′), Cerar (70′), Kregar (77′, 87′), Nuhanović (89′)

Hočemo, zmoremo, smo!

Foto: Andrej Žnideršič