fbpx

Novice

KADETI IN MLADINCI MURI VZELI 3 TOČKE

Sobota, 18.9.2021; 7.krog

Radomlje, Športni park Radomlje

Kadeti: NK RADOMLJE U17 : NŠ MURA U17 ; 2:3

Mladinci: NK RADOMLJE U19 : NŠ MURA U19 ; 5:1

 

Komentar: Grega Ciglar

Po tekmi z Aluminijem smo znova odigrali tekmo na res solidnem nivoju. V tekmo smo sicer vstopili slabše in prvih 10-15 minut zelo trpeli, tudi dobili gol in v nekem momentu je izgledalo, da nas bi Mura lahko zlomila. Fantje so takrat pokazali karakter in odlično reagirali. 

Zasluženo smo izenačili še pred polčasom, sledil je še en hiter zadetek, kar nas je ekipno dvignilo in v resnici ne bom nič pretiraval, če rečem, da smo od drugega gola dalje dominirali v igri, bili absolutno boljši nasprotnik in zato je še težje sprejeti, kako smo izgubili tekmo. Klasična zgodba te sezone. Dve prekinitvi in dva zadetka za goste, zadnji v izdihljajih tekme, za po mojem mnenju nezasluženo zmago Mure. Cilji pred tema dvema tekmama so bili rezultatsko drugačni, česar se zavedamo vsi v strokovnem štabu, pa seveda tudi igralci.

Dobra igra z velikim število neizkoriščenih priložnosti na žalost ne prinaša točk. Cilja za ta ciklus treh tekem ne moremo več izpolniti, je pa naša dolžnost narediti vse, da popravimo vtis v naslednjem krogu proti Triglavu. 

 

Komentar: Erik Merdanović

Tokrat smo na domačem igrišču gostili ekipo NŠ Mura. Prvi polčas je bila tekma dokaj izenačena z nekaj priložnostmi na vsaki strani. Proti koncu polčasa pa smo po lepi akciji prišli do najstrožje kazni, ki smo jo izkoristili in na odmor odšli z prednostjo. Med odmorom smo se odločili, da v drugem polčasu nadaljujemo z našo igro in bili za to nagrajeni. Še štirje zadetki v mreži gostov so bili plod ekipne igre in lepe kombinatorne igre celotne ekipe. Igralcem čestitke za odlično predstavo, ki so jo prikazali na igrišču. Zdaj se lahko v miru pripravimo na naslednjo tekmo, ki bo v gosteh pri NK Triglav pred reprezentančnim premorom.