fbpx

Novice

BRAVO JE BIL PRETRD OREH

Prva liga Telemach 

Sreda, 22.9.2021; 10.krog

Športni park Domžale

Kalcer Radomlje – Bravo 0:2 (0:1)

Strelci: 0:1 Ogrinec (25.), 0:2 Ogrinec (66./11 m)

 

V sredo se je na Domžalskem stadionu ponovno odvijala tekma Prve lige Telemach Slovenije. Tokrat je Rumenim bojevnikom nasproti stala visoko uvrščena ekipa iz Brava. 

Do 25. minute na tekmi praktično ni bilo velikih priložnosti. Nato pa sta lepo akcijo odigrala Ogrinec in Memič. V gosti obrambi sta si izmenjala nekaj podaj, nato pa je Ogrinec pokazal svojo mojstrovino, se otresel obrambe in premagal vratarja Marjanoviča. 

Naslednja priložnost je sledila šele v 41. minuti, ko je Guzina lepo vtekel za hrbet gostujoči obrambi, a je vratar Josipovič pravočasno zapustil svoja vrata in dovolj oviral nasprotnika ter mu ni omogočil kvalitetnega strela. 

Prvi strel v okvir vrat domačih pa je prišel šele v 58. minuti. Po obetavni akciji je do strela prišel Guzina, vendar je žoga zletela v naročje Josipoviča. 

Sledila pa je 64. minuta in najstrožja kazen v korist Ljubljančanov. Memič je po preigravanju v kazenskem prostoru zvito nastavil nogo pred domačega branilca, sodniku pa je ocenil, da je šlo za prekršek. Strel z bele točke je izvedel Ogrinec in dosegel svoj drugi gol na tekmi. 

Radomlje pa se niso predale. V 74. minuti je ponovno v kazenskem prostoru poizkusil Marko Božič, žoga pa se je od zunanje strani vratnice odbila izven igrišča. 

Tako se pa je tudi zaključila tekma 10. kola in točke so odšle v Ljubljano. 

Radomlje pa v 11. krogu že gostujejo v Stožicah, kjer bodo napadale nove 3 točke.