fbpx

Novice

DVE TEKMI DVE GOLIJADI

Sobota, 25.9.2021, 4. krog U15, Radomlje

NK Radomlje – NK Mirna 13:0

Komentar: Uroš Terzić

V soboto je bil na sporedu 4. krog v katerem smo gostili ekipo iz okolice Novega mesta. Fantje so dobro vstopili v tekmo in z agresivnim pokrivanjem onemogočali napade Mirne, obenem pa so bili v fazi napada veliko bolj mirni in konstantni kot na prejšnjih srečanjih. Zmaga naj služi kot nagrada za dosedanje delo in spodbuda za v bodoče, saj nas čaka še ogromno dela.

 

Sobota, 25.9.2021, 4.krog 3.MNZ U15, Ljubljana

OŠ Olimpija Ljubljana – NK Radomlje

Komentar: Tine Hlede

Dobro delo skozi celoten teden se je pokazalo tudi na tekmi, kjer smo opravili z odliko. Kljub temu, da je bilo igrišče v zares slabem stanju so se fantje znali prilagoditi razmeram in bili zbrani skozi celotno srečanje ter zabili 14 zadetkov. Veseli me tudi, da nasprotniku nismo pustili nobene priložnosti in držali našo mrežo nedotaknjeno. V naslednjih tednih bomo organizirali težje prijateljske tekme, da vidimo realno sliko in smo postavljeni pred večje izzive.

 

Torek, 21.9.2021, 3. krog U15, Radomlje

NK Radomlje – NK Dolomiti Dobrova 14:0

Komentar: Uroš Terzić

Včeraj smo odigrali novo prvenstveno srečanje, ki smo ga pred kratkim prestavili zaradi “covid” razmer v nasprotujoči ekipi. Fantom pohvale za odlično tekmo, v kateri so prevladovali v vseh segmentih nogometne igre. Zadovoljen sem predvsem s tempom in delovno vnemo, ki so jo kazali skozi vseh 70 minut.