fbpx

Novice

U14 & U15 TA VIKEND Z ISTIM REZULTATOM

1.MNZ U-15

Sobota, 18.9.2021; 4.krog

Nogometno igrišče Dob

NK DOB : NK RADOMLJE ; 2-4

Komentar: Uroš Terzić

V soboto smo po (pre) dolgem obdobju treh tednov zopet stopili na igrišča in odigrali prvenstveno tekmo. Na fante obdobje brez tekem zagotovo ni dobro vplivalo, saj so celotno srečanje odigrali premalo sproščeno in z občutno preveč tehničnimi napakami. V prvem delu smo poizkušali igro kontrolirati s kratkimi podajami in postopoma prihajati pred gol nasprotnika, a se nam je zatikalo pri praktično vseh tehničnih segmentih (sprejem, podaja, izbijanje žoge v “polje”, …). Z rotacijo nekaterih igralnih mest in nekaj menjavami ob odmoru smo v nadaljevanje krenili bolj direktno, kar se nam je na koncu obrestovalo predvsem rezultatsko.

Fantom čestitam za reakcijo oz. prilagoditev na dano situacijo in potek srečanja, na prihodnjih obračunih pa si želimo boljše in natančnejše izvajanje tehničnih prvin.

Prihajajoče tekme:

21.9.2021 NK Radomlje – NK Dolomiti Dobrova 19:30

25.9.2021 NK Radomlje – NK Mirna 10:00

 

3.MNZ U-15

Sobota, 18.9.2021; 4.Krog

Nogometno igrišče Radomlje

NK RADOMLJE : NK INTERBLOCK ; 4-2

Komentar: Tine Hlede

Od prejšnje prvenstvene tekme je zaradi odpadlih tekem preteklo kar tri tedne. V tem času smo opravili tudi mini priprave v Kranjski Gori, kjer smo dobro trenirali, hkrati pa se dodatno povezali. 

Dobro delo v tem obdobju se je pokazalo tudi na tekmi, kjer smo pokazali dobro igro in izpeljali kar nekaj dobrih akcij in zasluženo zmagali. Kljub vsemu nas čaka še veliko dela, da bomo dosegli nivo, kjer si želimo biti.