fbpx

Novice

JAKA IHBEISHEH KONČUJE SVOJO IGRALSKO KARIERO

Pri vsakem nogometašu napoči čas, ko se odloči, da bo končal svojo nogometno kariero. Tako je tudi pri našemu dolgoletnemu članu Jaki Ihbeisheju.

Petindtrideseletni bočni branilec, ki je v svoji dolgoletni karieri igral tudi na položaju krilnega napadalca, se je pred kratkim odločil, da kopačke obesi na klin. V svoji karieri je med drugim branil barve klubov kot so Interblock, Slovan, Krka, Aluminij, Krško, Primorje in Domžale. Nekaj časa je igral tudi v tujini, kjer je nastopal za katarski Al-Shamal ter tajski Police Tero FC, eno sezono pa je preživel tudi v Avstriji pri Stegersbachu. Po povratku v Slovenijo je igral še za Bravo ter nazadnje še za NK Radmolje. V Prvi ligi je v svoji karieri zbral 171 uradnih nastopov, pohvali pa se lahko tudi s 14 nastopi in tremi zadetki za reprezentanco Palestine, s katero je nastopal na Azijskem pokalu in se vpisal v zgodovino kot prvi igralec, ki je dosegel zadetek za reprezentanco Palestine na enem izmed večjih mednarodnih tekmovanj.

Jaka je za spletno stran NK Radomlje povedal: ”Nogometna kariera žal ne traja večno. Slej ali prej pride čas za slovo, ki je v tem športu neizbežno. Začutil sem, da je ta čas napočil zdaj in odločitev sem sprejel v mirnem duhu. Ko pogledam nazaj, sem s svojimi dosežki lahko zadovoljen in nimam si ničesar očitati. To je bilo tudi moje vodilo skozi celotno nogometno kariero. Skupaj s predsednikom kluba in poslovnim direktorjem, smo se odločili, da nadaljujemo skupno pot v malce drugačni vlogi. V nogometnem klubu Radomlje se že od prvega dne počutim odlično in ob tej priložnosti bi se vodilnim v klubu rad zahvalil, ker mi omogočajo lažji prehod v “drugo kariero”.

Kot je bivši igralec kluba že omenil sam, bo v bodoče še naprej deloval pri NK Radomlje in bo močno vključen v ustroj kluba. NK Radomlje se Jaki zahvaljuje za njegov doprinos k napredku kluba in mu želi veliko uspehov v njegovi nadaljnji poslovni karieri.