fbpx

Novice

Nk Radomlje- Trening

ZAČETEK ZIMSKIH PRIPRAV

Začelo se je novo koledarsko leto. Z novim letom pa so se pričele tudi zimske priprave na nadaljevanje letošnje tekmovalne sezone. Prvi v letu 2022 so kopačke v našem klubu obuli člani, ki so se v Športnem parku Radomlje zbrali danes ob drugi uri pod taktirko novega trenerja Nermina Bašića in opravili uvodni sestanek. Prvi trening je bil na sporedu po uvodnem sestanku.

Na treningu se je zbralo 22 igralcev. Odsoten je bil le Gedeon Guzina, ki se bo ekipi pridružil v prihodnjih dneh.

Za našo spletno stran je spregovoril kapetan Luka Cerar, ki je dejal: ”Čez zimo je prišlo do velike spremembe v klubu na področju vodstva in strokovnega štaba. Kot je bilo razvidno že iz medijev, smo skenili sodelovanje s HNK Hajduk Split, kar pa za nas lahko pomeni le napredek. Močno upam, da bo ta sprememba v nadaljevanju sezone na nas vplivala pozitivno. Cilj je še vedno obstanek v Prvi ligi, v prihodnosti pa bi si želeli potegovati tudi za višja mesta.

Pred nadaljevanjem sezone se bodo varovanci trenerja Bašića podali tudi na zimske priprave na sosednjo Hrvaško, kjer bodo predvidoma trenirali dva tedna in odigrali tudi nekaj pripravljalnih tekem.

Prva tekma spomladanskega dela Prve lige Telemach bo na sporedu 12.2.2022, ko se bodo naši nogometaši pomerili z ekipo Aluminija.