fbpx

Novice

Informacije o nadaljevanju trenažnega procesa

Spoštovani nogometni prijatelji,

Z veseljem lahko ugotavljamo, da smo v Sloveniji uspešno ustavili neprijetno pandemijo in da se življenje počasi vrača v ustaljene tirnice. Najprej, bi se v imenu kluba in svojem imenu, rad zahvalil trenerjem, igralcem in staršem za dosledno spoštovanje ukrepov, ki smo jih uvedli in za razumevanje situacije.
Zdaj je čas, da gremo naprej in ponovno zaženemo nogometno kolesje našega kluba. Opozarjam pa, da je COVID 19 še vedno med nami in da moramo tudi v bodoče narediti vse, da ne bo prišlo do kakšne okužbe. Prosim vas, da vsi dosledno spoštujemo varnostne ukrepe, ki jih bomo izvajali v športnem parku in da naredimo vse potrebno, za varnost naših igralcev.

Naša prva ekipa že trenira in se pripravlja za polfinale slovenskega pokala. Otroška in mladinska šola nogometa pa bo začenjala s treningi v prihajajočih dneh, oziroma najkasneje v ponedeljek prihodnji teden. Začetek treningov posameznih selekcij bodo objavili trenerji. Naj povem, da smo trenutno v fazi reorganizacije trenerske ekipe, zato rabimo teden dni časa, da bo vse jasno in pripravljeno, kot mora biti. V klubu imamo voljo in energijo, da peljemo zadevo naprej. Ne bo lahko – letos nismo organizirali Cordial cupa, ni bilo kresovanja, ne bo drugih turnirjev in uradnih tekem in pričakujemo, da tudi kakšen sponzor enostavno ne bo več zmogel izpolnjevati svojih obveznosti. V aprilu in maju, ki sta bila vedno naša najmočnejša meseca, smo poslovali s kar veliko izgubo in trenutno je težko napovedati kako naprej. Obljubljam pa, da bomo naredili vse, da bodo imeli naši trenerji in igralci, kar najboljše pogoje za treniranje in nadaljnji razvoj. Cilji ostajajo visoki in prepričan sem, da bomo tudi z vašo pomočjo poiskali prave rešitve.

Glede plačevanja vadnin za čas, ko nismo delovali, prepuščamo odločitev staršem. Dejstvo je, da smo ves čas skrbeli za igrišča, da so (bodo) trenerji dobili nadomestila tudi za obdobje, ko niso bili aktivni, oziroma so navodila za vadbo dajali na daljavo in da se nekaterim fiksnim stroškom ni bilo mogoče izogniti… V kolikor lahko pomagate, se iskreno priporočamo za vsak evro vašega prispevka, da bomo šli lažje skozi to obdobje. Odločili pa smo se, da je minimalna pričakovana vadnina za obdobje treh mesecev (trenirati smo prenehali 12.3 in začenjamo ta teden) ena dogovorjena vadnina.

Za konec pa še enkrat,
Osebno sem prepričan, da bomo znali stopiti skupaj in da bo NK Radomlje premagal tudi to težavo, ker

Hočemo, zmoremo, smo!

Lep pozdrav,

Predsednik NK Radomlje
Matjaz Marinšek