fbpx

Novice

Člani pričeli s trenažnim procesom

Člani so tudi uradno pričeli s trenažnim procesom in s pripravami na polfinale Pokala Slovenije v katerem se bodo pomerili proti lendavski Nafti. Znana tudi že prva tekmeca pripravljalnega obdobja.

Po tem, ko je vlada Republike Slovenije sprostila in dovolila trenažni proces so rumeni bojevniki slednje zagrabili z obema rokama. Ne glede nato, da je Nogometna zveza Slovenije tekmovanje v 2. SNL prekinila in se ob tem porajajo marsikatera vprašanja Radomljanom motivacije ne primanjkuje. Če se častno ne bodo mogli izboriti za nastop med elito pa bodo tako vsaj nastopili v polfinalu Pokala Slovenije na Brdu pri Kranju. Glede na dejstvo, da so nogometaši Radomelj lačni izzivov in tekmovalnosti je strokovno moštvo kluba organiziralo tudi temu primerni pripravljalni tekmi.

Prvi izziv Radomljane čaka v Celju in sicer v nedeljo ter nato še v sredo 27.5., ko se bodo pomerili proti ljubljanskemu Bravu. Vsi nogometaši in strokovno vodstvo trenirajo po smernicah, ki jih je določil NIJZ in Nogometna zveza Slovenije.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!

Foto: Manca Hvalič