fbpx

Novice

HALILOVIĆ IN HAJRIĆ OKREPILA ČLANSKO MOŠTVO

Naši šampioni nadaljujejo s trdim delom, tako na treningih, kot na prvih prijateljskih tekmah. Trenerju Nerminu Bašiću se trenutno dokazuje še kar nekaj fantov, dva izmed njih pa sta strokovno vodstvo kluba že prepričala. V prihodnji sezoni bosta dres Radomelj nosila Adel Halilović in Anel Hajrić.

Adel Halilović je 21 letnik, ki igra na položaju desnega bočnega branilca. Svoje prve nogometne korake je naredil v Avstriji, natančneje pri Red Bull Salzburgu.  Za AKA Salzburg je igral vse do selekcije U18, potem pa se je preselil v FC Liefering. Leta 2015 je svojo kariero nadaljeval v Hrvaški prvi ligi pri nogometnem klubu Slaven Belupo, v pretekli sezoni pa je nastopal za FK Krupo v Bosanski Premier ligi. Adel je zastopal tudi reprezentanco Bosne in Hercegovine v selekcijah U17, U18 in U19. Z nogometnim klubom Radomlje je podpisal triletno pogodbo.

Anel Hajrić bo kot posojen igralec nogometnega kluba Maribor, s katerim ima sklenjeno pogodbo do leta 2019, v Radomljah igral eno sezono. Anel je v sezoni 2013/2014 postal prvi strelec Slovenske mladinske nogometne lige s 24 goli. Da je rojen strelec, je enaindvajsetletnik dokazal tudi v lanski sezoni, ko je s 33 zadetki postal prvi strelec 3. Slovenske nogometne lige, v kateri je nastopal za Maribor B. Tudi Anel je v preteklosti nastopal za reprezentanco Bosne in Hercegovine v selekciji U19, prav tako pa je branil tudi barve Slovenije, in sicer v selekciji U17.

Obema fantoma želimo čim več uspehov v rumenem dresu!

Tekst: Domen Z.
Foto: Gala A.R.