fbpx

Novice

ČLANSKA EKIPA ŽE ZAČELA S TRENINGI

Člansko moštvo Nogometnega kluba Radomlje je ta ponedeljek začelo s pripravami na novo sezono. Prvi trening je opravilo 22 igralcev, med katerimi je kar nekaj novih obrazov. Članski ekipi smo priključili kar nekaj fantov iz mladinskega pogona, ki so v prejšnji sezoni postali prvaki Druge slovenske mladinske nogometne lige.

Vzdušje v ekipi je odlično, kar nam je zaupal tudi kapetan Igor Barukčić: “Fantje smo komaj čakali, da začnemo s pripravami. V garderobi vlada odlična atmosfera, kar se je videlo že na včerajšnjem treningu. Po ne najbolj uspešni sezoni smo fantje zelo motivirani, da  dokažemo sebi ter vsem ostalim kaj zmoremo. Zelo se že vselimo začetka prvenstva, do takrat pa nas čaka še naporno delo na treningih. Vsak od nas bo dal od sebe maksimum ter si tako poiskušal priboriti mesto v prvi enajsterici.”

Prvi pogled na stanje v ekipi nam je zaupal tudi glavni trener Nermin Bašić: “Na prvem treningu smo imeli 22 igralcev. Od tega je bilo 12 igralcev, ki so v radomeljskem dresu igrali tudi prešjno sezono, zraven pa smo priključili tudi 10 mladincev. V naslednjih dneh pa bo v Radomlje na dokazovanje prišlo še nekaj fantov. Seveda smo aktivni na trgu in iščemo primerne okrepitve. Zelo bomo pozorni na to koga bomo pripeljali, saj želim, da se vsak igralec identificira s klubom. Že včeraj smo postavili določena pravila, tako na, kot izven terena. Od igralcev zahtevam disciplino, v zameno pa jim bom ponudil najboljši možni
trenažni proces. Od prvega dne dalje bomo delali tako na tehniki, kot tudi na taktiki in kondiciji. Vse trenažne procese želim prilagoditi nogometni igri. Imamo odlične pogoje za delo, hkrati pa so tudi vsi igralci izjemno motivirani in to me veseli. Cilji kluba so stabilizacija ter postavitev strokovnega dela v klubu. Želim, da bomo prepoznavni po načinu igre ter da bomo našim Mlinarjem prinesli zadovoljstvo ob gledanju naših tekem. Prav tako si želim, da vsi naši igralci igrajo z emocijami.”

Člansko moštvo bo odigralo tudi 6 pripravljalnih tekem. O terminih in nasprotnikih ter o novih okrepitvah vas bomo sproti obveščali.

Vsi za šampione rumene!

Tekst: Domen Z.
Foto: Gala A.R.