fbpx

Novice

DVE TEKMI, DVE ZMAGI

Naši šampioni zaključujejo drugi teden priprav. Treningi potekajo enkrat ali dvakrat dnevno, znotraj ekipe pa vlada enkratno vzdušje. Treningi so raznoliki, kar nam je potrdil tudi Robi Jakovljević: »Fantje v treningih neizmerno uživamo. Veliko časa posvečamo kondicijski pripravi, v katero smo vključili tudi veliko preventive. Vsi treningi vključujejo tudi tehnično taktične elemente. Vsi se trudimo izpolnjevati trenerjeve zahteve ter tako napredovati.«

V zadnjem tednu so fantje odigrali tudi dve prijateljski tekmi. V sredo so se odpravili v Brežice, kjer so odigrali prvo prijateljsko tekmo v tej sezoni. Že na prvi tekmi so uspeli mrežo ohraniti nedotaknjeno, ob tem pa še dvakrat zadeti. Tekmo so začeli v postavi: Ivacić, Škrlep, Tadić, Zukić, Marinšek, Barukcić, Cerar, Nuhanović, Struna, Roglić in Besirević. V nadaljevanju so priložnost dobili še Lidjan, Brolih, Kumer, Halilović, Trdin, Krcić, Janković, Lužar, Jakovljević, Perger ter Hajrić. Zadetka sta dosegla Roglić ter Barukčić.

Druga tekma se je odvijala v soboto, na sporedu pa je bil občinski derbi. V goste je prišla ekipa Domžal, naši člani pa so še na tretji zaporedni tekmi proti Domžalam ostali neporaženi. Po devetdesetih minutah so se veselili zmage s 3:2, vsi zadetki pa so padli že v prvem polčasu. Tekmo so začeli: Ivačič, Zukić, Lidjan, Barukčič, Cerar, Janković, Roglic, Halilović, Hajrić, Pantalon in Marinšek. V nadaljevanju pa so igrali še: Prahić, Lužar, Brolih, Trdin, Krcić, Jakovljević, Prahič L., Kumer, Škrlep, Tadić, Beširević, Muhanović ter Perger. Prvi gol za Radomljanje je zadel Roglić, za pravi mojstrovini pa sta v nadaljevanju prvega polčasa poskrbela Barukčić in Marinšek.

Tudi v prihodnjem tednu se bodo nadaljevali naporni treningi, ob koncu tedna pa sledi tudi tretja pripravljalna tekma. O vseh nasportnikih in terminih vas bomo sproti obveščali.

 

Avtor: D. Zupan
Slike: L. Vavpetič, NK Domžale