fbpx

Novice

Erik Merdanović je novi trener mladinske selekcije

Mlad in perspektivni trener se je včeraj prvič uradno predstavil selekciji U-19. Ob Eriku so v Radomljah zakorakali na nekoliko drugačno pot in bodo fantom ponudili še kaj drugega kot le samo trening.

Erik Merdanović, ki je v svoji mladinski nogometni poti igral za Ljubljano in kasneje odšel na Olimpijo se je za trenersko pot odločil zelo hitro. Že pri svojih rosnih dvajsetih letih. Svojo PRO licenco je dokončal leta 2015. Ob svojem trenerskem znanju, ki ga je delil na Iliriji in Brinju, se je ukvarjal tudi z najmlajšimi na ONŠ Ljubljana. Ob Eriku bo mladinsko selekcijo vodil tudi Dave McDonough, Igor Barukčić in Aleksandar Delić. Tako bodo fantje selekcije U-19 pod stalnim drobnogledom strokovnega moštva, slednje pa bo naredilo vse za njihov dodatni razvoj.

                                                      Tudi Igor Barukčić je prevzel del treninga

Včeraj je Erik opravil svoj prvi trening, mi pa smo želeli slišati njegove občutke v vlogi glavnega trenerja:” Prvi vtisi v novem okolju so pozitivni. V preteklem tednu je bilo z moje strani veliko opazovanja, pogovorov in na splošno pridobivanja informacij glede ekipe. Pri tem so mi bili v pomoč ostali trenerji in strokovni sodelavci v klubu. Na samem treningu pa so fantje pokazali veliko željo in motiviranost za delo, za kar si zasluzijo pohvalo.”

Tekst: M.K.