fbpx

Novice

U9

EKIPA U9 NA ZAKLJUČNEM TURNIRJU ZIMSKE LIGE

Ta vikend se je zaključil redni del zimske lige za ekipo U9, ki je izkušnje nabirala v balonu v ŠC Triglav. Ekipa U9, ki jo vodi trener Blaž Potarić se je odlično odrezala in na 16-ih tekmah kar osemkrat slavila in se tako uvrstila na zaključni turnir kot četrto uvrščena ekipa v 10-članski ligi.

Na zadnjih dveh tekmah so slavili proti ekipama ŠD Junior in OŠ Olimpija in se tako popolnoma zasluženo veselili lepega uspeha. Gre za lep uspeh mladih rumenih bojevnikov in trenerja, ki so od 11.11. pa vse do danes igrali zelo dobro, napredovali iz tekme v tekmo in lepo zastopali barve našega kluba.

Zaključni turnir najboljših štirih ekip bo potekal v nedeljo 18.3.

SELEKCIJI U13 IN U15 NA KOROŠKEM

V soboto sta se selekciji U13 in U15 odpravili na pripravljalni tekmi v Prevalje, k tamkajšnjemu Korotanu. Po približno dve urni vožnji so fantje in trenerji prispeli na cilj. Prvi so na igrišče stopili nogometaši U15, ki so začeli precej zaspano in neodločno. Kmalu so domači vodili z 2:0, potem pa so se rumeni bojevniki zbudili. Z lepim zadetkom iz prostega strela kapetana Ljubijankića so dobili zalet in v drugem polčasu so strli nasprotnika. Končni rezultat je bil 4:6 v korist naših nogometašev.

U15

Selekcija U15

Za njimi so bili na vrsti njihovi mlajši prijatelji. Na tej tekmi so naši fantje že takoj na začetku pokazali, da so boljša ekipa in z dvema zadetkoma hitro povedli z 0:2, sledila sta še dva gola in prednost je bila neulovljiva. Prikazali so lep nogomet, dobro kombinatorno igro, vidi pa se, da imajo še precej rezerv na igrišču, saj niso odigrali veliko tekem 11 na 11. Na koncu so prejeli zadetek, vendar to ni pokvarilo dobrega vzdušja in lepe zmage. Pot domov je bila vesela in je hitro minila.

U13

Selekcija U13

Obe ekipi v tem tednu že pridno trenirata in se pripravljata na naslednje tekme, ki sledijo že kmalu.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI

 Tekst: Matic Robida