fbpx

Novice

4 točke

KADETI IN MLADINCI JUTRI Z VOC CELJE

Jutri bodo kadeti in mladinci na domačem terenu odigrali tretjo tekmo spomladanskega dela 1.SKL in 1.SML. V Športnem parku Radomlje bo spet živahno, saj v  goste k nam prihaja VOC Celje, ki trenutno zaseda peto mesto skupne lestvice prvenstva.

Odlični spomladanski predstavi naših rumenih bojevnikov sta potrdili dobro delo v pripravljalnem obdobju in fante napolnili z dodatno samozavestjo. Z desetimi točkami, osvojenimi v preteklih dveh krogih, so se uspeli dvignili iz dna skupne lestvice in nam tako dokazali, da se vračajo še močnejši.

kadeti in mladinci

Skupna lestvica 1.SKL in 1. SMLOb 13:00 uri se bodo prvi v boj odpravili kadeti. Fantje pravijo, da so pripravljeni na še eno odlično tekmo. Tokrat bodo igrali na domači umetni travi, kjer vsak dan trenirajo, zato verjamemo, da bodo pokazali še eno odlično predstavo in ponovno razveselili svoje navijače.

Z začetkom ob 15:00 uri pa se bo odvila še tekma mladincev, za katere si želimo, da se bodo tudi tokrat,  po dveh zaporednih zmagah, odločno odpravili po nov odličen rezultat.


Vse ljubitelje nogometa vabimo v Športni park Radomlje!

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI

 

Besedilo: Gala Andrić Rebolj