Novice

Dravograd sobotna destinacija rumenih bojevnikov

Radomljani bodo v drugem krogu spomladanskega dela gostovali v Dravogradu. V Športnem centru Dravograd bo tekma 21. kroga igrana brez gledalcev zaradi preventivnih ukrepov, ki jih je določila Nogometna zveza Slovenije…

Tokratni tekmec Radomljanov zaseda zadnje mesto na prvenstveni razpredelnici.  To pa ni dejstvo, da so tri točke samoumevne. Dravograd je na zadnji tekmi na domačem igrišču remiziral proti Beltincem z 2:2. V soboto lahko pričakujemo zelo naporno tekmo, saj se bodo domači upirali na vse možne načine. Rumeni bojevniki so sicer na zadnji tekmi nastopili z nekoliko spremenjeno zasedbo, vprašanje, ki se poraja pa je, s kakšno zasedbo bo Oskar Drobne pričel srečanje na Koroškem. Dejstvo je, da Radomljane v sredo 18. marca čaka zelo pomemben polfinalni obračun proti Nafti. Kljub vsemu pa rumeni bojevniki na čelu s strokovnim vodstvom ne skrivajo želje po osvojitvi novih treh točk.

Radomljani bi z morebitnimi tremi točkami prešli na drugo mesto ob predpostavki, če bi Goričani izgubili proti Biljam oziroma iztržili le točko. S tem bi se Radomljani lahko približali le točko do prvouvrščenega Kopra in sice prav tako ob predpostavki, če bi Kanarčki v Beltincih ostali brez točk. Vsekakor se sila zanimiva druga slovenska nogometna liga nadaljuje a tokrat na žalost brez prisotnosti gledalcev.

Foto: Luka Zavodnik