fbpx

Novice

Kadeti in mladinci brez novih točk

V prijetno sončni nedelji sta se v Gorici odigrali tekmi 1. SKL in 1. SML. Na žalost so rumeni bojevniki obakrat klonili, predvsem veliko nervoze pa je bilo prisotne na mladinski tekmi…

V nedeljo so najprej na sceno stopili kadeti, ki so v nekoliko okrnjeni zasedbi pričeli tekmo zelo konkretno. Zaradi rdečega kartona v minulem krogu je manjkal reprezentant Nedim Ljubijankić medtem, ko Leonardo Križaj ni bil v kadru zaradi zdravstvenih problemov. Radomljani so si skozi celotno nanizali številne priložnosti katere niso znali pretvoriti v zadetek. In če v nogometu velja pravilo kdor ne da dobi, se je prav slednje izpostavilo tudi tokrat. V sodnikovem podaljšku, pravzaprav v zadnjih sekundah tekme, so Goričani dosegli zadetek po predložku iz prostega strela in se tako veselili novih treh točk.

Po nesrečnem porazu kadetov so priložnost dobili še fantje pod vodstvom Damirja Šabotića. Slednji so vnovič imeli posest žoge v svojih nogah, a so bili Goričani tudi tokrat na žalost učinkovitejši iz hitrih protinapadov. Ob tem velja omeniti še drugi rumeni karton Timoteja Bizilja ter posledično tudi rdeči karton. Ob tej odločitvi je glavni sodnik srečanja vnesel veliko nervoze med igralce. Vzrok tega je bila zelo raztrgana igra na obeh straneh, med drugim pa so tudi Goričani prejeli drugi rumeni karton in posledično rdečega. Edini zadetek za Radomljane je dosegel Denis Adrović in sicer v 84. minuti srečanja.