fbpx

Novice

Bliža se žreb polfinala Pokala Slovenije

Nogometna zveza Slovenije bo 19. decembra na Gospodarskem raztavišču izžrebala polfinalna para Pokala Slovenije. V polfinale Pokala Slovenije so se ob Radomljanih uvrstili še Aluminij, Nafta in Mura…

Čeprav se je nogometna mrzlica polegla pa bo 19. decembra še kako napeto. V prostorih Gospodarskega raztavišča bodo namreč izžrebani polfinalni pari Pokala Slovenije. Zgodovinski uspeh Radomelj, ki so v četrtfinalu senzacionalno izločili Celjane, bi lahko rumeni bojevniki še dodatno nadgradili z morebitno uvrstitvijo v finale. Letos sta se kar dve moštvi iz druge slovenske nogometne lige uvrstili v polfinale Pokala Slovenije. Ob rumenih bojevnikih si je napredovanje z dvema zmagama zagotovila še Nafta, ki je premagala Rudar iz Velenja.

Prav tako kot v četrtfinalu bo tudi v polfinalu na sporedu domača in gostujoča tekma. V finalu se zmagovalca polfinalnih tekem pomerita na eni finalni tekmi, ki se igra na prizorišču, ki ga s sklepom določi IO NZS. Zmagovalec finalne tekme si zagotovi nastop v kvalifikacijah UEFA Evropske lige.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!