fbpx

Novice

ADAM IN PERGER V RADOMLJAH

V Radomljah v polnem pogonu niso samo nogometaši temveč tudi vso strokovno vodstvo ter uprava kluba. V zadnjih dneh se je vodstvo kluba dogovorilo za sodelovanje z dvema novima nogometašema. Radomeljski dres bosta tako v prihodnosti nosila Jure Perger ter David Adam.

Perger, ki je star 18 let, lahko nastopa tako za mladinsko, kot za člansko ekipo. V zadnjem letu je igral pri nogometnem klubu Drava, kjer je zbral tudi svoje prve nastope v članski kategoriji v drugi Slovenski nogometni ligi. Svojo nogometno pot je sicer začel v nogometnem klubu Aluminij, se preselil v Krko ter se ponovno vrnil v Aluminij. Jure se najbolje znajde na sredini igrišča, prva liga pa mu ne bo tuja, saj je v Kidričevem že nastopal v prvi Slovenski kadetski ter mladinski ligi.

Adam je triindvajsetletni vratar, ki prihaja iz nogometnega kluba Koper. Pri FC Luka Koper je nastopal tudi v mlajših selekcijah, pri Radomljah pa bo nadomestil Aljaža Ivačiča, ki je odšel v FC Pafos. Je vratar, ki ima tudi prvoligaške izkušnje, pridobil pa si jih je v Kopru. Da gre za zelo nadarjenega vratarja dokazujejo tudi vpoklici v mlajše Slovenske nogometne reprezentance. Nazadnje je dres z državnim grbom oblekel v selekciji do devetnajst let.

Obema želimo odlične predstave v rumenem dresu.