Novice

Člani z odličnim pristopom parirali Sežančanom

V ponedeljek se je v Sežani odvijalo prijateljsko srečanje, ki se je sicer končalo z zmago domačinov 2:1. Kljub porazu pa so lahko v trenerskem štabu Radomelj zadovoljni s prikazanim…

V prijetnem vremenu in lepo pripravljeni zelenici sta se na stadionu Rajka Štolfa pomerili moštvi, ki sta se minulo sezono borili za sam vrh 2. SNL. Oskar Drobne in Rok Hanžič sta tokrat ponudila priložnost vsem fantom, ki so bili na razpolago. V obeh polčasih smo lahko spremljali dinamično srečanje z veliko borbe. Nogometaši Radomelj so prikazali v tem segmentu veliko želje s čimer je bil tudi sam pristop zelo zadovoljiv. Sežančani so zadetek dosegli po nezbranosti v gostujoči obrambi, medtem, ko so rumeni bojevniki v 1. polčasu izenačili preko Jakovljevića, ki je z levo nogo natančno zatresel mrežo Sežančanov.

V drugem polčasu je na zelenico stopila povsem pomlajena ekipa, ki se je odlično upirala domačim. Kljub temu so Sežančani zadetek dosegli v začetku drugega polčasa. Rumene bojevnike naslednja prijateljska tekma čaka že v nedeljo in sicer ob 18.00 uri v Športnem parku Radomlje.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!