fbpx

Novice

ZIMSKA TURNEJA: POVZETEK NASTOPOV MLADIH RUMENIH BOJEVNIKOV

V zimskem času so bile naše ekipe mlajših rumenih bojevnikov aktivne v zimskih ligah na različnih lokacijah. Nekateri so igrali zimsko ligo v domačem Športnem parku Radomlje, nekateri v ŠC Triglav, spet drugi pa v ljubljanski BAZI Športa. Čeprav je rezultat v ozadju, velja omeniti, da je ekipa U13 osvojila domačo zimsko ligo, že 4. zapored, lep uspeh pa sta dosegli tudi ekipi U15 in U10, ki sta osvojila 3. mesto.

MLAJŠI DEČKI SUVERENO UBRANILI NASLOV

V domači zimski ligi U13, ki sicer še ni zaključena (odigrati je potrebno še nekatere zaostale tekme) je letos nastopalo 14 ekip. Poleg naše ekipe U13, so bili zraven tudi fantje ekipe U12, ki so se odlično kosali z večinoma leto starejšimi nasprotniki. Ekipa U13, ki jo vodi Robi Zorec je izjemno zanesljivo osvojila lovoriko. Na 13ih tekmah so kar 12x zmagali, zabili 73 zadetkov in s 36 točkami osvojili prvo mesto. Za njimi sta se razvrstili ekipi NK Domžale in NK Moravče.

STAREJŠI DEČKI V TEŽKI LIGI DO TRETJEGA MESTA

Ekipa U15, ki se v 1.mnz ligi bori za 1. mesto in napredovanje v 1. slovensko ligo, je nastopala v ligi U15 skupina A, v kateri je bilo tudi nekaj prvoligaških ekip. Z zelo dobrimi predstavami so v 9ih tekmah zbrali 5 zmag, en remi in 3 poraze kar je bilo dovolj za 3. mesto. Pred njimi sta bili le ekipi NK Olimpija in NK Brinje Grosuplje. Radomljani se lahko pohvalijo, da so bili najbolj strelsko učinkoviti, saj so zabili kar 35 golov. Čestitke fantom in trenerjema Dušanu Ballutu in Vidu Kršmancu.

NAJMLAJŠI RUMENI BOJEVNIKI BLESTELI V TRIGLAVU, BAZI IN ZMAJEVEM GNEZDU

Naši najmlajši upi, ekipe od U7 do U11, so vsaka po svoje kazali odlične predstave na igriščih ŠC Triglav, v Jami in v BAZI Športa. Ekipa U11 je nastopala v zimsli ligi Zmajevo gnezdo in z dobrimi predstavami navduševala navijače in oba trenerja – Dejana Gerića in Robija Jakovljevića. Ekipa U10 je zaradi svoje številčnosti z eno ekipo igrala zimsko ligo v ŠC Triglav in z drugo v Bazi. Kot že omenjeno, se je ekipa pod vodstvom trenerjev Blaža Potarića in Matica Robide v Triglavu veselila končnega 3. mesta, odlične igre in napredek v igri pa so pokazali tudi fantje, ki so nastopali v Bazi.

“NAJRAJE IGRAMO NOGOMET”

V Bazi pa so nastopali tudi naši najmlajši rumeni bojevniki. Ekipe U9, U8 in U7 so se vsakih 14 dni udeležile zimske lige in v prijetnem vzdušju merile moči z drugimi ekipami. Rezultat seveda pri tej starosti ni pomemben, veliko bolj pomembno je druženje, zabava in otroško veselje, ko dosežejo gol. Kako pomemben je nogomet v njihovem življenju, nam pove izjava 7 letnika po eni izmed tekem: “najraje igram nogomet“.

Vsem trenerjem in mladim nogometašem čestitamo ob vseh uspehih, ki jih dosegajo na nogometnih igriščih. Želimo pa jim tudi veliko energije in motivacije v spomladanskem delu sezone. Posebna zahvala pa gre vsem staršem in podpornikom, ki otroke iz tedna v teden podpirajo in športno navijajo za njih na tribuni.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI!

Besedilo: Matic Robida