fbpx

Novice

TRIJE KLUBI SKUPAJ NA PRIPRAVAH V VRSARJU

Da je sodelovanje ključ do uspeha že vsi vemo. In nov dokaz za to je skupna udeležba posameznih selekcij partnerskih klubov NK Kalcer Radomlje, NK Komenda in NK Virtus na pripravah v Vrsarju.

70 otrok ekip u10, u11, u12, u13 in u14 se je v soboto zjutraj z avtobusom odpeljalo iz Komende proti morju. Končna destinacija je bil hotel Pineta v Vrsarju. Mladi nogometaši so priprave izkoristili za druženje in nogometni napredek, ki ga bodo lahko pokazali v spomladanskem delu ligaških prvenstev. Trije trenerji, Vid Kršmanc, Grega Urh in Rajko Mitić so poskrbeli za strokovni del priprav in načrtovanje ter izvedbo treningov. Priprav se je udeležil tudi predsednik NK Komenda, Aleš Marinko, ki je poskrbel za vzpostavitev stikov z občinsko upravo Vrsarja in NK Vrsar. Vse z namenom sodelovanja v prihodnje.

Po prihodu v hotel so se nogometaši razdelili po sobah in se pripravili na prvi trening, ki je sledil popoldne. Po uvodnem treningu je sledila večerja in nato zabava ob družabnih igrah. Vsak naslednji dan so ekipe opravile po 2 nogometna treninga, enega dopoldne in enega popoldne. Med treningi je bilo dovolj časa tudi za sprostitev v bazenu, igranje namiznega tenisa in druženje s soigralci. V nedeljo so si vsi udeleženci priprav skupaj s strokovnim vodstvom ogledali največji derbi slovenske lige, ki se je končal brez zadetkov.

DVA NOGOMETAŠA NA PRIPRAVAH POSTALA LETO DNI STAREJŠA

Ker je bila zasedba tako številčna, sta na pripravah dva nogometaša ekipe U14 postala leto starejša. V soboto je rojstni dan praznoval vratar Tjaž Drganc, že dva dni kasneje, v ponedeljek pa še en član ekipe U14, in sicer branilec Luka Okorn. Vsi nogometaši so jima zapeli in zaželeli vse najboljše na nogometni poti. Priprave so se v torek zaključile in fantje so se odpravili proti domu, kjer jih že čakajo novi izzivi in nove zmage.

Na skupnih pripravah je bilo zelo lepo videti združene ekipe našega kluba in obeh partnerskih klubov – Komende in Virtusa. S pravilnim pristopom in  vedno večjo bazo mladih nogometašev, se bo nivo dela samo še izboljševal in prihodnost je prav gotovo zelo svetla.

Vsem ekipam želimo uspešen uvod v spomladanski del in čim več uspehov na njihovi nadaljnji poti.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI!

Besedilo: Matic Robida