fbpx

Novice

Z DELOM SO PRIČELI TUDI MLADINCI IN KADETI

Po zimski pavzi so se v Športnem parku Radomlje zbrali tudi mladinci in kadeti. Obe ekipi sta se že pričeli pripravljati na nadaljevanje sezone. Ekipa mladincev bo 6. februarja odpotovala tudi na priprave v Umag, kjer bo na sporedu pripravljalna tekma z mladinsko ekipo Rijeke.

Za našo spletno stran je spregovoril trener mladincev Erik Merdanović, ki je dejal: ”Ambicije za drugi del sezone so visoke, vse tekme bomo poskušali končati z zmago. Morda so v tem trenutki mladinci nekoliko boljši, ampak to ne pomeni, da tudi s kadeti ne bomo šli vsako tekmo na zmago. Prvi kratkoročni cilj je stabilizirati kadetsko ekipo. Pri mladincih imamo že dobro okostje, kar potrjuje tudi dejstvo, da so se članom priključili štirje igralci naše ekipe”.

S člani so zimske priprave začeli Anel Zulić, Anže Kolar, Ismir Nadarević in Rok Štorman. Trener Merdanović se je dotaknil tudi novega sodelovanja s HNK Hajduk Split: ”Osebno sem zelo vesel, da smo se za sodelovanje dogovorili s klubom kakršen je Hajduk. Verjamem, da so mediji novico predstavili na malce drugačen način, kot jo dojemamo sami. Od sodelovanja si obetamo veliko, saj nam lahko Hajduk ogromno pomaga. Veliko pa lahko od tega sodelovanja odnesejo tudi naši mladi igralci. Konec koncev ima vsak mlad nogometaš željo zaigrati za klub kot je Hajduk Split.” 

Mladinsko in kadetsko tekmovanje se bo nadaljevalo 26. februarja, ko bo na sporedu 16. krog. Nasprotnik obeh ekip bo Bravo.