Novice

XAVI IN DRUŠČINA PREMOČNI ZA RUMENE BOJEVNIKE

Naša članska ekipa je danes v sosednji Avstriji odigrala še šesto prijateljsko tekmo v tej sezoni. Pomerili so se proti ekipi Al Sadda, za katero igrata tudi Xavi Hernandez in Gabi, ki sta v preteklosti nosila kapetanska traka pri Barceloni in Atletico Madridu. Rumeni bojevniki so se proti bogati Katarski ekipi odlično borili, na koncu pa so nasprotnikom vseeno morali priznati premoč, saj so bili igralci Al Sadda boljši z izidom 4:1.

Nermin Bašić je od prve minute v igro poslal Adama, Jakovljevića, Jazbeca, Mornarja, Nuhanovića, Trdina, Primca, Cerarja, Hajrića, Pergerja in Kondića. Naši fantje so odlično odprli tekmo in si takoj ustvarili nekaj zrelih priložnosti za zadetek, žal pa jim je ob zaključkih zmanjkalo nekaj sreče. Vseeno pa so rumeni bojevniki povedli. Prosti strel je mojstrsko izvedel Gal Primc in popeljal Mlinarje v vodstvo. Kljub borbeni predstavi jim prednosti ni uspelo zadržati, saj so gostje v nadaljevanju srečanja zadeli štirikrat. Nermin Bašić je skozi srečanje priložnost ponudil tudi nekaterim ostalim igralcem. V igro so vstopili Brolih, Latinčić, Veselaj, Stariha, Marinšek in Kočar. Tudi te mladi fantje so prikazali agresivno in borbeno igro, žal pa rezultata niso uspeli spreobrniti. Kljub porazu je naša ekipa prejela pohvale za odlično igro, med drugim tudi s strani Xavija Hernandeza.

Rumeni bojevniki bodo še zadnjo pripravljalno tekmo odigrali v soboto, ko v goste prihaja ekipa Dravograda. Tekma bo potekala v Športnem parku Radomlje, začela pa se bo ob 18:00 uri.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO