fbpx

Novice

VISOKA ZMAGA PROTI KOMENDI

Danes so naši šampioni v Športnem parku Radomlje odigrali četrto prijateljsko tekmo. Po dveh zmagah proti Dekanom in Šenčurju ter remiju proti Sežani, so se danes na trening tekmi pomerili proti ekipi nogometnega kluba Komenda. Rumeni bojevniki so slavili visoko zmago, saj so bili boljši z izidom 7:1.

Nermin Bašić je od prve minute v igro poslal Deronjo, Halilovića, Jazbeca, Mornarja, Jakovljevića, Trdina, Primca, Cerarja, Ahačiča, Hajrića in Kondića. Rumeni bojevniki so skozi celoten prvi polčas pritiskali na vrata Komende, štiri žoge pa so končale za hrbtom gostujočega vratarja. Dvakrat je bil natančen Hajrić, en gol pa sta dodala Luka Cerar in Gal Primc. V drugem polčasu so v igro vstopili: Cerar, Hribar, Stariha, Brolih, Kočar, Filip, Nuhanović, Perger, Getuar, Marinšek in Kovačević. Tudi v nadaljevanju smo spremljali podobno srečanje. Naši fantje so si ustvarjali priložnosti, ob tem pa so bili trikrat tudi uspešni. Najprej je bil natančen Brolih, kasneje pa sta zadela še Nuhanović in Getuar. Ob koncu srečanja so zadeli tudi gostje, ki so v 90. minuti izkoristili nezbranost naše obrambe in zadeli po udarcu iz kota.

Naslednja prijateljske tekma rumene bojevnike čaka v nedeljo, ko se bodo v Avstrijskem Lienzu pomerili proti Al Hilalu, ki prihaja iz Savdske Arabije. Našim fantom na prihajajoči tekmi želimo obilo športne sreče.

NK KALCER RADOMLJE : NK KOMENDA 7:1 (4:0)

ZADETKI: Cerar, Hajrić 2x, Primc, Brolih, Nuhanović, Getuar

  1. POLČAS: Deronja, Halilović, Jazbec, Mornar, Jakovljević, Trdin, Cerar, Primc, Kondić, Hajrić, Ahačič.
  2. POLČAS: Cerar, Hribar, Stariha, Brolih, Kočar, Filip, Nuhanović, Perger, Getuar, Marinšek in Kovačević.