fbpx

Novice

VEDRAN VRHOVAC NOVA OKREPITEV RADOMLJANOV

Radomljani nadaljujo s kadrovanjem za novo sezono. Članski ekipi se je tako pridružil triindvajsetletni Vedran Vrhovac, rojen v Busovači.

Vrhovac, ki igra na položaju centralnega branilca, je svojo profesionalno nogometno kariero začel pri NK Vitez v Bosni in Hercegovini, ki je takrat nastopal v bosanski Premijer ligi. Za tem je igral še za hrvaški NK Novigrad, nato pa se je ponovno vrnil v najvišji rang bosanskega nogometa, kjer je igral za Čelik iz Zenice ter za Željezničar iz Sarajeva. Nazadnje je igral v Romuniji, kjer je branil vrste kluba Petrolul Ploiesti. V bosanski Premijer ligi je skupno zbral 98 nastopov, od tega največ za Čelik, pri katerem je vpisal 45 nastopov, dosegel pa je tudi štiri zadetke. Debitiral je tudi v majici z državnim grbom, ko je za reprezentanco Bosne in Hercegovine do 21 let zaigral na prijateljskem obračunu proti Malti.

Ob podpisu pogodbe je Vrhovac spregovoril tudi za našo spletno stran: ”Nekaj dni sem že v Radomljah in moram priznati, da je občutek zelo lep. Najbolj sem navdušen nad Športnim parkom. Iskreno rečeno do sedaj v karieri nisem imel nikoli priložnosti trenirati pod tako dobrimi pogoji. Zaradi tega sem zelo vesel, kajti tu imamo vse, kar potrebujemo. Zahvaljujem se upravi, trenerjem in soigralcem, ki so me sprejeli na najboljši možen način.” Kar se tiče pričakovanj za letošnjo sezono je Vrhovac dodal: ”Težko bi napovedal, kako se bo sezona za nas razpletla. Gre za novo sezono, v primerjavi z lansko. Vem, da je nekaj igralcev odšlo, poleg mene pa je prišlo tudi nekaj novih obrazov. Ne glede na vse, je naša dolžnost, da se čimbolje pripravimo na novo sezono. Tekmo po tekmo bomo skušali igrati po naših najboljših močeh in zbrati čimvečje število točk. Na koncu sezone pa bomo videli, kaj nam to prinaša”.

Vedran Vrhovac je tako druga okrepitev v poletnem prestopnem reku, v prihodnjih dneh pa gre pričakovati še nekaj novih obrazov.

Tekst: Lamin Diallo