fbpx

Novice

V pričakovanju 18. kroga…

Radomljani se bodo v 18. krogu druge slovenske nogometne lige pomerili z Rogaško. V prvi letošnji medsebojni tekmi so Radomljani osvojili vse tri točke, prav tako pa si želijo podobno zgodbo nadaljevati tudi tokrat…

V soboto ob 13.30 uri se bo v Športnem parku Radomlje odvijal 18. krog. Ob obilici deževja se seveda poraja vprašanje ali bo zelenica v Športnem parku Radomlje pravzaprav nared za sobotno srečanje, a vam odgovora na to vprašanje ne moremo podati. Rogaška v zadnjih petih tekmah igra pravzaprav hladno toplo. Najprej so zgubili v Kopru s 3:0, nato so doma presenetljivo ugnali Dravo s 3:2, pa izgubili v Dobu in nato remizirali v Biljah. V zadnjem krogu so morali priznati premoč Krčanom z 0:2.

Rumeni bojevniki pa nadaljujejo borbo za vrh lestvice. Tudi tokrat štejejo samo tri točke s katerimi bi se lahko dvignili celo na drugo mesto ob predpostavki, da bi Gorica v Kopru izgubila. Spremljajte našo uradno Facebook in Instagram stran za morebitne dodatne informacije o preložitvi tekme.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!

Foto: Manca Hvalič