fbpx

Novice

V NEDELJO PROTI JADRANU IZ DEKANOV

V nedeljo bo v športnem parku Radomlje potekal 12. krog 2. slovenske nogometne lige. V goste prihaja ekipa nogometnega kluba Jadran iz Dekanov, ki je v letošnji sezoni še neporažena. Na enajstih dosedanjih tekmah so tokratni nasprotniki naših fantov zabeležili pet zmag ter šest neodločenih izidov. Ta podatek nam jasno pokaže, da nas v nedeljo čaka težka in borbena tekma, na kateri bodo odločale malenkosti.

Naši fantje so se v zadnjem krogu odpravili v Brda, kjer pa kljub požrtvovalni in borbeni predstavi žoga ni in ni hotela v gol. Tekma se je tako končala z izidom 0:0, naši fantje pa so zadržali tretje mesto na prvenstveni lestvici, pri tem pa so se približali Dravi na eno točko razlike. Le tri točke za rumenimi bojevniki pa se že nahaja ekipa Jadrana iz Dekanov, ki je v zadnjem krogu prav tako remizirala. Za primerjavo med kluboma lahko povemo, da ima naša ekipa bolj učinkovit napad, ki je v tej sezoni dosegel že petindvajset zadetkov. Tokratni nasprotnik pa ima malo tršo obrambo, saj je njihov vratar žogo pobral iz svojega gola le dvanajstkrat.  Tekmo, ki se bo pričela ob 15.00 uri, bo sodil Matej Jug, pomagala pa mu bosta Uroš Bensa in Tomaž Černe.

V Radomljah se nam torej obeta trd boj za nove tri točke, prepričani pa smo, da bo zmaga ostala doma. Do nje lahko našim fantom pomagate tudi vi s svojim glasnim navijanjem. Skupaj smo močnejši!

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!