fbpx

Novice

USPEŠEN ZAČETEK MLADINSKIH SELEKCIJ

Pretekli vikend je bil za naše mladinske selekcije zelo zanimiv. Svoje tekme so odigrali mladinci, kadeti, starejši in mlajši dečki ter tudi nekatere mlajše selekcije. Radomljani so se izkazali in dosegli nekaj odmevnih zmag.

Poletje počasi odhaja, na nogometnih igriščih pa je vedno bolj zanimivo. Kadetska in mladinska ekipa sta v tem krogu gostovali v Ljubljani pri NK Bravo in bili polovično uspešni. Mladincem žal ni uspelo doseči pozitivnega izida, kadeti pa so po izjemnem preobratu s 3:2 premagali domačine. Nogometaši, ki jih vodi trener Borut Smolnikar so bili po zaostanku z 2:0 že v zelo težkem položaju. Tik pred koncem polčasa je zablestel Ljubijankić z izjemnim zadetkov iz leve strani, ki je rumenim bojevnikom vlil poguma pred drugim polčasom. V 2. polčasu so fantje zaigrali izjemno, dominirali in zabili 2 gola ter tako dosegli svojo prvo letošnjo zmago. Strelca pa poleg Ljubijankića še Pogačar in Džunov, ki je z glavo zadel za izjemno zmago.

Starejši dečki prepričljivo slavili še na enem letošnjem “El Vasicu”

Po zmagi mladincev v pokalu, so sosede iz Doba tokrat premagali še varovanci Dušana Balutta, ki so v 2. krogu 1. MNZ lige zmagali s prepričljivih 5:0. Zadeli so Žle 2x, Rokavec, Kujraković in Aljaž Dodig. Po zmagi v 1. krogu proti Mirni s 6:1, naši fantje zasedajo vrh lestvice, skupaj z ND Slovan in NK Zagorje.

Mlajši dečki na drugi tekmi do 1. zmage

Ekipa U13, ki po lanskem uspehu starejše generacije letos igra 1. MNZ ligo, je v 2. krogu gostila ekipo Interblocka. Po všečni predstavi so zmagali s 3:0 in z optimizmom zrejo v prihodnost.

Vsem rumenim bojevnikom, ki so bili v akciji ta vikend in bodo s tekmami nadaljevali tudi v prihodnjih mesecih čestitamo za uspešen začetek in jim želimo čim več uspehov tudi v prihodnje.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI!