Novice

Tudi iz Dekanov brez poraza

Tudi v sedmem krogu so Radomljani ostali neporaženi. Tokrat je kar dva zadetka dosegel Pišek, piko na i pa je postavil Lan Gojak, ki se nahaja v Radomljah na posoji iz ljubljanske Olimpije…

JADRAN DEKANI 1 : 3 KALCER RADOMLJE
Strelci: Borghi (28′); Pišek (14′, 61′), Gojak (89′)

Jadran Dekani: Sekulić, Stepančič, Vidaković, Vranješ, Lukanović, Babič, Živanović, Kryeziu, Sredojević, Ovsenek Borghi.
Kalcer Radomlje: Lojen, Jakovljević, Guček, Jazbec, Poglajen, Trdin, Zabukovnik, Pišek, Cerar (K), Nikolić, Varga.

Glavni trener Radomljanov tudi tokrat ni ekspirimentiral saj je v boj poslal najboljšo enajsterci kljub sredinem dvoboju proti Gorici. Tudi tokrat so rumeni bojevniki srečanje vzeli skrajno resno in brez podcenjevanja. Na podlagi tega so tudi dosegli zadetek v 14. minuti srečanja, ko je rumeno črne v vodstvo popeljal Anže Pišek. Po danem zadetku so tudi domačini pokazali zobe in izenačili v 28. minuti preko Borghija. Do konca polčasa se rezultat ni spremenil. V drugem delu srečanja pa so Radomljani zaigrali vnovič zbrano in samozavestno. Posledica tega je bil vnovičen zadetek Anžeta Piška v 61. minuti. Glavni trener rumenih bojevnikov, Oskar Drobne, je danes priložnost ponudil Ahačiču, Gojaku ter Marinšku. Prav Gojak je bil tisti, ki je postavil končni rezultat srečana. V 89. minuti je dosegel svoj drugi zadetek v letošnji sezoni.

ANŽE PIŠEK O DANAŠNJI TEKMI

 

OSKAR DROBNE O DANAŠNJI TEKMI