fbpx

Novice

U9

TUDI EKIPI U10 IN U9 USPEŠNO ZAKLJUČILI ZIMSKO LIGO

Po velikih uspehih ekip U13 in U11, o katerih smo že pisali, danes izpostavljamo še dve selekciji naših rumenih bojevnikov, ki so se prav tako odlično borili v zimski ligi vse od konca novembra pa do sredine marca.

V ligi U10 je nastopalo 12 ekip in v rednem delu se je vsaka pomerila z vsako. Po 11-ih krogih pa se je liga razdelila na ligo od 1-6 mesta in na ligo od 7-12 mesta. Varovanci Dejana Gerića in Robija Jakovljevića so odlično odigrali redni del, kjer so s sedmimi zmagami, dvema remijema in porazoma osvojili 4. mesto in si priborili nastop v ligi za prvaka. Tudi tam so pokazali, da znajo lepo igrati nogomet, so pa v svojih predstavah precej nihali in na koncu osvojili 4. mesto.

Trener Gerić je po zaključku zimske lige povedal: »Rezultatsko zimska liga ni pretirano pomembna, večji poudarek smo dali ekipnemu uigravanju in vključevanju novih fantov, ki so se pred kratkim priključili ekipi. Z igrami svoje ekipe sem delno zadovoljen, saj nam večkrat primanjkuje želje, lakote in tega, da »grizemo« do konca, ne glede na to s kom igramo. Na tem mestu bi rad pohvalil naše starše, ki so se ponovno izkazali za starše, ki znajo odlično navijat in hkrati na pravi način vzpodbujati svoje otroke.«

U10

Ekipa U10

Ekipa U9, ki jo vodi trener Blaž Potarič pa je z zimsko ligo zaključila šele ta vikend. Nastopali so v skupini B, kjer je bilo poleg njih še 9 ekip. V rednem delu je veljal dvokrožni sistem, kar pomeni, da se je vsaka ekipa z vsako pomerila dvakrat. Po 18-ih tekmah so se na zaključni turnir uvrstili NK Olimpija zeleni, NK Bravo 1, NK Domžale modri in naši rumeni bojevniki. Na zaključnem turnirju, ki je potekal v nedeljo, so Radomljani nastopali v skupini B, kjer so se pomerili z NK Domžale rumeni, NK Bravo 1 in NK Olimpija beli. Kljub vidni želji in veliki borbenosti jim je zmanjkalo malo sreče in znanja, da bi se uvrstili naprej v polfinale. Kljub temu si za prikazano zaslužijo vse čestitke.

Blaž Potarić je bil s predstavami svojih nogometašev zadovoljen: »Odigrali smo veliko tekem in fantje so vsem dokazali, da se lahko kosajo prav z vsako ekipo. Na trenutke še malo nihamo v igri in imamo nekaj težav z realizacijo priložnosti, sicer pa lahko fantom le čestitam za trud in željo, ki jo kažejo na tekmah in treningih. Posebna zahvala pa gre staršem, ki so v enakih rumenih majčkah navijali za nas in tako dokazali, da so res odlična ekipa.«

Navijači

Navijači

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI

Besedilo: Matic Robida
Fotografija: Uroš Lipovšek