Novice

Tesen poraz proti madžarskemu Budaörsu

Včeraj je v Športnem parku Radomlje potekao izredno zahtevno prijateljsko srečanje proti moštvu iz sosednje Madžarske. Budaörs se je zoperstavil kot močan in zelo agresiven nasprotnik, kar najbolj bode v oči pa je dejstvo, da sta tekmo predčasno končala kar dva domača igralca…

Za rumenimi bojevniki je že tretje pripravljalno srečanje. Tokratni tekmec je bil madžarski Budaörs, ki se je prikazal kot zelo zahteven tekmec. Kljub zahtevnosti se naši bojevniki niso prepustili naključju in tekmecu zabili kar tri zadetke. Glede na pripravljalno obdobje je bilo na igrišču opaziti vidno težke noge domačih nogometašev, ob tem pa velja omeniti, da so odigrali srečanje dvakrat po 60. minut. Zadetke za Radomljane so dosegli Rok Duspara, Lan Gojak in Lenart Brolih. Kljub vsemu pa obstaja grenak priokus, saj sta med tekmo z glavo trčila Grega Marinšek in Lan Gojak. Slednja sta morala predčasno zapustiti radomeljsko zelenico. Obema želimo čimprejšnjo okrevanje.

Naslednji prijateljski obračun pa čaka člane že v sredo, ko se bodo v popoldanskih urah odpravili v Kranjsko Goro kjer bodo moči merili proti moštvu Ashdoda. Slednji se nahajajo na pripravah v Sloveniji zato bo to več kot dobrodošla preizkušnja.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!