fbpx

Novice

STAREJŠI DEČKI UGNALI LOGATEC

Vikend za mlajše ekipe našega kluba tokrat ni bil tako zelo uspešen kot nekaj prejšnjih. So se pa ponovno izkazali starejši dečki, ki so visoko, s 4:0, ugnali Logatec. Kadeti in mladinci so izgubili v Krškem, ekipa U13 pa v Grosuplju.

V 11. krogu 1. MNZ lige so v ŠP Radomlje gostovali nogometaši Logatca. Pričakovalo se je, da bodo domači fantje držali žogo in poskušali čim hitreje zadeti. Gostujoči nogometaši pa so imeli drugačne načrte in zelo dolgo jim je uspevalo ohranjati svojo mrežo nedotaknjeno. V 24. minuti pa so se domači vendarle veselili vodilnega zadetka. Zadel je Jamin Kujraković. V 2. polčasu so Radomljani unovčili premoč in v 5ih minutah trikrat zadeli in dosegli novo zmago, že deveto v 11ih obračunih.

KRŠKO PREMOČNO V OBEH KATEGORIJAH

V soboto so se kadeti in mladinci, ki se v 1. slovenski ligi uspešno borijo z vsemi najboljšimi, odpravili v Krško. Na umetni travi so svojo tekmo najprej odigrali kadeti. Po izenačenem prvem polčasu, ko smo spremljali predstavo večinoma med obema kazenskima prostoroma, je v 2. polčasu naša ekipa dvignila nivo igre in si ustvarila kar nekaj lepih priložnosti, ki pa so žal ostale neizkoriščene. Zato pa so domačini z izjemnim protinapadom prišli sami pred našega vratarja in ga matirali v 67. minuti. Kljub trudu rumenih bojevnikov se rezultat do konca ni spremenil.

Mladinci so po veliki zmagi v Kidričevem tokrat srečanje začeli slabo. Puščali so preveč prostora in bili premalo agresivni, kar so hitri gostje znali izkoristiti in že v prvem polčasu zadeli dvakrat. V 2. polčasu je tempo precej padel in domačini so vpisali 6 točk.

DOBRA PREDSTAVA MLAJŠIH DEČKOV 

Ekipa mlajših dečkov je gostovala v Grosuplju pri NK Brinje-Grosuplje. V lepi in zanimivi nogometni predstavi smo videli kar 6 zadetkov. Že v 3. minuti so naši fantje povedli, vendar so jim domači hitro vrnili in s tremi zadetki odšli na polčas z lepo prednostjo. V 2. delu so ponovno prvi zadeli naši in znižali rezultat, do konca pa so nogometaši Brinja še 1x zadeli in tako odločili zmagovalca.

 HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI