fbpx

Novice

STAREJŠI DEČKI NE POPUŠČAJO

Sreda, 6.10.2021, 5. krog U-15, Ljubljana

NK Arne Tabor – NK Radomlje 1:2

Sobota, 9.10.2021, 6. krog U-15, Radomlje

NK Radomlje – NK Logatec 6:0

 

Komentar: Uroš Terzić

V preteklem tednu sta bili zopet na sporedu dve srečanji, ki smo jih odigrali v povsem različnih pogojih.

V sredo smo na gostovanju pri NK Arne Tabor odigrali zelo težko tekmo, na kateri so bili pogoji za igranje nogometa na robu regularnosti. Na razmočenem in blatnem igrišču smo prikazali več od nasprotnika, se bolje prilagodili danim razmeram in zasluženo slavili. Fantom bi čestital predvsem za prilagoditev na težke in neobičajne razmere ter za energijo, ki so jo kazali skozi celotno srečanje.

Čez 3 dni pa smo v našem športnem parku gostili ekipo NK Logatec. Že na uvodu oz. ogrevanju nismo bili pravi, energija in zavzetost sta bili pod željenim nivojem, tako da lahko prvi polčas označim za najslabše obdobje odkar smo skupaj. V drugem delu smo hitro prišli do zadetka, po katerem se je gostujoča ekipa “razpadla”, mi pa smo do konca nekoliko popravili slab vtis in na trenutke izgledali kot resna in urejena ekipa. V prihodnje si želimo boljše razumevanje nogometnih situacij ter več mirnosti in samozavesti v obdobjih, ko imamo žogo v posesti.

 

Nedelja, 10.10.2021, 6. krog, 3. MNZ U-15, Ljubljana

Brinje Grosuplje B – NK Radomlje ; 0-1

Komentar: Tine Hlede

Težka tekma, nasprotnik nam je s svojo nizko postavitvijo in borbeno igro oteževal delo v zadnji tretjini, kjer smo bili premalo konkretni, iznajdljivi in natančni. Temu segmentu posvečamo in bomo tudi v nadaljevanju posvetili veliko časa. 

Kljub temu, da smo edini gol zadeli iz prekinitve v zadnjih minutah srečanja, smo povsem zasluženo zmagali in bili boljši v vseh segmentih nogometne igre. Moramo se pa kljub temu zavedati, da to ni nivo, ki si ga želimo in da moramo tekme prej reševati, saj ne bomo imeli vedno takšno število priložnosti. Čestitke ekipi za zmago in to, da smo spet držali koncentracijo skozi celotno srečanje in si nasprotnik ni pripravil nobene priložnosti.