fbpx

Novice

SELEKCIJI U15 IN U14 ŠE VEDNO KRALJUJETA V SVOJEM RANGU

Nov vikend in novi zmagi selekcij U15 in U14. Starejši dečki selekcije do 15 let so se doma v zadnjem krogu rednega dela prvenstva 1. lige MNZ pomerili z ekipo Rudarja iz Trbovlja, medtem ko se je selekcija U-14 soočila z ekipo Laby’s Mengo 28 iz Mengša.

Bojan Komatović, glavni trener selekcije U15, je v petek 15.4. svojo ekipo vodil na pomembnem obračunu proti moštvu iz Trbovlja. Njegova ekipa je bila do zadnjega kola neporažena in tako je tudi ostalo, saj so mladi Radomljani nasprotnika iz Zasavja zanesljivo premagali z izidom 5:0. Strelci zadetkov so bili Suvorov, Muminović, Ugwaegbunam Juvančič (2x) ter Jerman

Po tekmi je izjavo za našo spletno stran podal glavni trener Komatović: ”To je bila za nas zelo pomembna tekma in osvojili smo zelo pomembne 3 točke. Tekmo smo dobro odprli in hitro zabili uvodni zadetek. Več kot to nam v prvem delu ni uspelo, čeprav smo bili očitno boljši nasprotnik. V drugem polčasu smo bili dosti bolj mirni pred golom, zabili smo še 4 zadetke in tekmo mirno speljali do konca. Čestitke fantom za še eno odgarano tekmo. Zdaj se lestvica deli na dva dela in nadaljujemo tekmo za tekmo.

Selekcija U-15 je tako utrdila prvo mesto na lestvici ter si priigrala odlično izhodišče pred nadaljevanjem prvenstva, ko se bo liga razdelila na dva dela.

Uspešna je bila tudi selekcija U14

Ekipa Bojana Komatovića pa ni edina, ki v svoji starostni skupini ruši vse pred seboj. Tudi selekcija U-14 je ponovno zmagala, tokrat je bila boljša od moštva Laby’s Mengo 28. Končni izid srečanja je bil kar 9:0. Strelci so bili tokrat Novak, Zadravec (4x), Hribar (3x) in Zver

Glavni trener Tine Hlede, je po srečanju povedal naslednje: ”Visoka zmaga in dobra tekma iz naše strani. V tekmo smo šli dobro, hitro povedli in skozi celotni dvoboj držali visok tempo ter iskali situacije, katere vadimo na treningih. Pred nami sta dve tekmi z ekipama, s katerima se borimo za napredovanje in verjamem, da bomo pokazali pravi obraz ter naredili korak bližje proti končnemu cilju.

Ekipa U14 se bo v naslednjem krogu v sosedskem derbiju pomerila z moštvom ŠD Vir. Tekma bo na sporedu v soboto 23. aprila.