fbpx

Novice

SELEKCIJI U-15 in U-14 PRIČELI SPOMLADANSKI DEL SEZONE

V soboto je naša selekcija U-15 v Jevnici odigrala prvo tekmo v spomladanskem delu sezone. Nasprotnik je bila ekipa NK Jevnica-NK Dol, srečanje pa so brez težav dobili nogometaši Radomelj in to kar z izidom 0:8.

Za rumeno-črne so bili uspešni Golob (18′), Muminović (24′), Suvorov (31′, 47′, 52′), Ugwaegbunam Juvančič (51′), Potočnik Slatnar (55′) ter Corn (58′).

Po tekmi je za našo spletno stran spregovoril glavni trener ekipe Bojan Komatović: ”Prva tekma je za nami. Vse pohvale ekipi. Fantje so tekmo odgarali in odigrali tako, kot smo bili dogovorjeni. Na začetku tekme smo imeli nekaj težav. Igrišče je bilo ozko, trdo in grbasto. Nasprotnik je imel zgoščeno obrambo, ki jo je bilo zelo težko prebiti. Po prvem golu pa je bilo vse lažje. Imeli smo šest različnih strelcev, kar me zelo veseli, saj bomo v nadalevanju prvenstva bomo potrebovali širok spekter igralcev, ki lahko zabijejo gol in odločijo tekmo. Ostajamo skromni in soredotočeni na delo To je za nas edina in prava pot do rezultata.

Ekipa Radomelj v kategoriji strejših dečkov 1. lige MNZ trenutno zaseda prvo mesto, kjer ima dve točki prednosti pred prvim zasledovalcem in je še vedno neporažena. Prihodnjo tekmo se bo pomerila doma proti ekipi NK Trebnje. Tekma bo na sporedu v soboto 2.4.2022

Selekcija U-14 na uvodni tekmi spomladanskega dela doživela prvi poraz

Spomladanski del tekmovanja pa je začela tudi ekipa U-14, ki tekmuje v tretji ligi istega tekmovalnega sistema. Mladi nogometaši, ki jih vodi trener Tine Hlede, so v soboto doživeli prvi poraz v sezoni. Usodna je bila ekipa Komende, Radomlje pa na lestvici še vedno zasedajo prvo mesto. Prihodnje srečanje bo odigrano proti ekipi Olimpije.