fbpx

Novice

SELEKCIJA U15 VISOKO UGNALA ŠENČUR

Selekcija U15 NK Radomlje je v soboto 15.10 v 11. krogu 1. lige starejših dečkov zahod gostovala pri ekipi Šenčurja. Trener Tine Hlede v začetno enajsterico uvrstil naslednje igralce: Dežman, Duranović, Brecelj Opaka ©, Volčanšek, Kraševec, Vukalić, Zadravec, Novak, Kauković, Boltar in Suvorov.

Radomljani so že v prvem polčasu nasprotniku nasuli štiri zadetke. Natančni so bili Denis Kauković, Alexander Suvorov in Maj Zadravec, v drugem polčasu pa sta po en zadetek prispevala še Rocco Tatarovac in ponovno Denis Kauković, ki je s sedmimi zadetki tudi prvi strelec selekcije do 15 let. Tekma se je končala z izidom 0:6.

Po tekmi je za našo spletno stran spregovoril glavni trener Tine Hlede: ”Pred tekmo smo vedeli, da je pred nami pomemben obračun. Po dveh rezultatsko neuspešnih tekmah smo želeli krivuljo rezultatov obrniti navzgor in to nam je na srečo tudi uspelo. Tekmo smo začeli zares fantastično in po štirinajstih minutah vodili že z 0:4. Lepe akcije, lepi goli, dobra intenzivnost ter agresivnost skupaj z malo sreče. Po doseženih zadetkih smo želeli vzpostaviti kontrolo. Do polčasa nam je to uspevalo, saj smo bili kombinatorni, igrivi, napadalni in pripravljeni na izgubljeno žogo ter napako. V drugem polčasu smo padli, storili preveč napak, bili premalo gibljivi brez žoge in napačne odločitve so nas pripeljale do tega, da smo se mučili brez razloga. Kljub temu smo uspeli zadeti še dvakrat in tekma se je zaključila z izidom nič proti šest. Vesel sem predvsem za fante, saj dobro delajo, konstantno napredujejo in potrebovali smo takšno tekmo za prepotrebno samozavest za zadnje 4 ligaške obračune v jesenskem delu prvenstva.

Ekipa mladih Radomljanov selekcije starejših dečkov se bo v naslednjem krogu v Športnem parku Radomlje pomerila z Biljami. Tekma bo na sporedu v nedeljo, 23. oktobra ob 11. uri.

Tekst: Lamin Diallo