fbpx

Novice

SELEKCIJA U15 SLAVILA PO DRAMI V ŠPORTNEM PARKU RADOMLJE

Selekcija U15 NK Radomlje se je v tretjem krogu tekmovanja 1. lige U15 zahod pomerila z ekipo NK Brinje Grosuplje. Tekma je bila odigrana v soboto, 27.8.2022 v Športnem parku Radomlje na igrišču z umentno travo ob 11.00.

Glavni trener starejših dečkov Tine Hlede je za obračun z Brinjem v prvo enjasterico uvrstil naslednje nogometaše: DeisingerMohar, Volčanšek, Kraševec ©, VukalićNovak, KlančarSuvorov, Boltar, KaukovićZadravec. Srečanje so bolje začeli gostje iz Grosupljega, ki so preko Cingerle Savića povedli že v 5. minuti. V šestnajsti minuti so Grosupeljčani preko istega igralca svoje vodstvo podvojili. V 26. minuti so Radomljani vodstvo znižali, svoj tretji zadetek v prvenstvu je dosegel krilni napadalec Alexander Suvorov. Pet minut za tem so rumeno-črni prišli do izenačenja, avtor zadetka pa je bil desni krilni napadalec Denis Kauković. Gostje so v 39. minuti ponovno zadeli za vodstvo in prvi polačs se je končal z izidom 2:3.

V drugem delu so Radomljani povečali pritisk na gostujočo ekipo in že v 41. minuti prišli do izenačenja, ko je bil natančen Maj Zadravec. Za končni izid 4:3 je v 46. minuti svoj drugi zadetek na srečanju dosegel Denis Kauković in ekipa Tineta Hledeta se je tako veselila svoje prve zmage v novi sezoni tekmovanja starejših dečkov.

Po tekmi je za našo spletno stran spregovoril glavni trener Hlede: ”Prva zmaga v letošnji sezoni. V uvodnih minutah tekme smo slabo stali, spuščali smo se prenizko in ekipa Brinja nam je s svojo značilno široko postavitvijo povzročala težave. Dvakrat so zabili in morali smo se pobrati ter spremeniti način igre. Z igro na vse ali nič smo kmalu uspeli izenačiti. Pred polčasom smo prejeli še en zadetek in na odmor odšli z golom zaostanka. Po odmoru smo hitro dosegli izenačujoči zadetek in dokaj hitro zatem tudi povedli. Do konca je bilo veliko borbe in želje in posledično smo bili zato bližje četrtemu zadetku. Svoji ekipi čestitam za karakter in vložen trud v takšnimi vročini in na takšen način; res kapo dol vsakemu posamezniku! Pomembno je, da nadaljujemo z enako željo in energijo. Že v sredo nas namreč čaka nova prvenstvena tekma tekma proti ekipi Slovana.

Kot je omenil že trener Hlede, se bo selekcija do 15 let v sredo, 31.8.2022 na Kodeljevem v Ljubljani pomerila z ekipo Slovana. Tekma se bo pričela ob 11. uri.

Tekst: Lamin Diallo