fbpx

Novice

SELEKCIJA U15 ŠE NAPREJ NEPORAŽENA

Selekcija starejših dečkov (U15) NK Radomlje še naprej dominira v 1. MNZ ligi Ljubljana. V soboto so se doma v Športnem parku Radomlje pomerili z ekipo NK Trebnje. Selekcija U14 tekme proti Olimpiji zaradi poplavljenega igrišča ni odigrala. Obračun je prestavljen na sredo, 6.4.

Radomljani so proti Trebnjemu povedli že v 11. minuti, ko je zadel Suvorov, gostje pa so v 26. minuti zaradi izključitve ostali brez enega igralca. Domačini so nato zabijali kot po tekočem traku in se na koncu veselili zmage z 8:1. Poleg Suvorova, ki je bil natančen trikrat so bili natančni še Ugwaegbunam Juvančič (2×), Pernek in Muminović. En zadetek si je ekipa Trebnjega zabila sama.

Po tekmi je za našo spletno stran spregovoril trener selekcije U15 Bojan Komatović: ”Za nami je še ena dobra tekma. Vse pohvale fantom, ki so vso tekmo garali in jo imeli celoten čas pod nadzorom. Kljub igralcu manj je nasprotnik večji del tekme poskušal igrati in se boriti do zadnjega atoma moči, zato bi želel čestitati tudi njim. Sedaj je pred nami je nov naporen teden. Potrebno se bo dobro pripraviti na sobotno tekmo, saj nas čaka zelo dober nasprotnik.

Ekipa Radomelj tako ostaja na prvem mestu s 34 točkami in gol razliko 90:5. Drugouvrščena ekipa Vrhnike ima s tekmo manj 29 točk. Naslednja tekma bo na sporedu v soboto 9.4., ko bodo Radomljani gostovali pri ljubljanskemu Interblocku.