fbpx

Novice

SELEKCIJA U14 OSTAJA PRVA NA LESTVICI

V sredo, 6.4. je selekcija NK Radomlje U14 ob 19 uri odigrala zaostalo srečanje 13. kroga 3. lige straješih dečkov MNZ Ljubljana proti ekipi Olimpije B. Tekma je bila sprva predvidena v soboto, vendar je bila zaradi neugodnih vremenskih razmer prestavljena.

Po koncu prvega polčasa sta se ekipi razšli z neodločenim izidom 0:0. V drugem delu so po osmih minutah zadeli Radomljani. Strelec zadetka je bil Jure Novak, ki je dosegel svoj prvi gol v tekmovanju. Vse je že kazalo na zmago rumeno-črnih, ko pa so Ljubljančani v sodnikovem dodatku le prišli do izenačenja.

Trener ekipe Tine Hlede je po tekmi dejal: ”Za nami je super tekma proti odličnemu nasprotniku. Gol za izenačenje smo sicer dobili v zadnji minuti, vendar sem zelo ponosen na svoje fante in dekleti. Pokazali so veliko kvalitete, želje in karakterja. Bolj kot to, pa me veseli, da so pravi prijatelji in na igriščuu resnično garajo drug za drugega. Tudi ta tekma je bila pokazatelj, da smo na pravi poti, tako da se že veselimo nadaljevanja prvenstva”.

Ekipa Radomelj U14 ostaja prva na lestvici. Prihodnji vikend so zaradi neparnega števila ekip v prvenstvu prosti, prihodnjo tekmo pa bodo odigrali 16.4. v Športnem parku Radomlje proti ekipi Lady’s Mengo 28 iz Mengša.