fbpx

Novice

SELEKCIJA U15 REMIZIRALA PROTI BRAVU

Selekcija U15 je pod taktiriko trenerja Tineta Hledeta v soboto, 20.8. 2022 v Ljubljani odigrala drugi krog tekmovanja U15 zahod. Nasprotnik je bila ekipa Brava.

Radomljani so tekmo začeli v naslednji postavi: Deisinger, Mohar, Vukalić, Volčanšek, Kraševec ©, Klančar, Suvorov, Novak, Zadravec, Boltar in Kauković. Za Radomljane je zadetek v 36. minuti dosegel Alexander Suvorov, ki je bil strelec že na prvem srečanju proti Olimpije. Prvi polčas se je končal z izidom 0:1 za ekipo iz Radomelj. V drugem delu je Bravo izenačil in srečanje se je končalo z izidom 1:1.

Po tekmi je za nas spregovoril trener Tine Hlede in povedal: ”Druga tekma, drugi remi proti kvalitetnemu nasprotniku iz Ljubljane. V tekmo smo šli slabo, premalo smo bili odločni in delali veliko tehničnih napak. Postopoma smo se zbrali in si priigrali nekaj priložnosti in iz ene tudi zadeli ter na odmor odšli z golom prednosti. V drugem polčasu je bila slika podobna, na našo žalost je Bravo izenačil v 61. minuti. V zadnjih dvajsetih minutah smo bili priča nekaj nevarnim situacijam na obeh straneh, ampak mreži sta ostali nedotaknjeni. S piko sem zadovoljen, fantje dajejo svoj maksimum in delamo korake naprej. Imamo veliko možnosti za napredek in verjamem, da nam bo uspelo. Tekmo bomo dobro analizirali in se dobro pripravili na naslednje kolo.

Selekcija U15 ima po dveh odigranih tekmah dve točki. V tretjem krogu se bo doma v Športnem parku Radomlje pomerila z ekipo NK Brinje Grosuplje. Tekma bo na sporedu v soboto, 27. avgusta ob 11. uri.

Tekst: Lamin Diallo