fbpx

Novice

Seatov spomladanski ŽIV ŽAV – pozdrav pomladi

V Soboto, 30.3. se je v Športnem parku Radomlje odvil že drugi Seatov spomladanski živ žav. Prekrasen sončen dan je na igrišča privabil množico otrok, staršev in ljubiteljev športne zabave.

Že v dopoldanskih urah so veliko umetno travo zavzeli mladi nogometaši selekcij U8 in U9, ki so v okviru nogometnega turnirja Seat CUP v zdravem športnem duhu merili moči in pokazali svoje nogometno znanje. Po koncu uradnega tekmovalnega dela pa so se jim na igriščih pridružili tudi najmlajši nogometni navdušenci, ki se z nogometom spoznavajo na krožkih po vodstvom NK Radomlje, NK Komenda in NK Virtus.

Vsem sodelujočim ekipam, staršem in trenerjem se na tem mestu zahvaljujemo za udeležbo, sodelovanje in športno navijanje.

Vzporedno s turnirjem pa je na igriščih potekala tudi zabavna športna animacija, kjer so se otroci lahko preizkusili na športnih poligonih, streljanju v tarčo, merjenju hitrosti strela, Beyblade turnirju, streljanju z NERF pištolami, ustvarjali na ustvarjalnih delavnicah in se prepustili poslikavi obraza. Prav tako so svojo srečo lahko preizkusili na kolesu sreče in presežek energije sprostili na skakalnem gradu.

Seatov spomladanski živ žav

Napetost se je iz ure v uro stopnjevala vse do 15 ure, ko je Športni park preplavila množica malih navdušencev, ki so že nestrpno pričakovali nastop Ribiča Pepeta. Z njim so skupaj zapeli in zaplesali. Po njegovem nastopu pa so na svoj račun prišli tudi starejši, saj so se nam na odru pridružili Čuki.

Seatov spomaldanski živ žav

Ves čas dogodka so obiskovalci lahko v sodelovanju z Avto Cerar d.o.o. preizkušali tudi nova vozila Seat. Za pomoč pri izvedbi športnega spremljevalnega programa se najlepše zahvaljujemo dijakom Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik  in Športnemu društvu Olimp.

Hvala vsem, ki ste se nam pridružili in z nami športno pozdravili pomlad!
Se vidimo prihodnje leto!