fbpx

Novice

MLADINCI PREMAGALI PONOS GORENJSKE

Velika zmaga mladincev, ki so v tekmi 18. kroga 1.SML premagali NK Triglav iz Kranja. Zmaga pomeni ogromno in bo dala fantom še več zagona za nadaljevanje prvenstva.

V senci SEAT Cupa in Spomladanskega ŽIV ŽAVA, je včeraj potekal že 18. krog 1. SML in 1. SKL. Šlo je za obračun neposrednih tekmecev v bojo za obstanek. V jesenskem obračunu je naša ekipa osvojila 4 točke in nogometaši ter trenerji so z optimizmom čakali to tekmo. Začelo pa se ni najbolje. Kadeti so prišli na igrišče in bili precej neprepoznavni. Že v 3. minuti je zadel reprezentant Luka Vuković. Isti nogometaš je prednost domačih povišal že v 34. minuti in Radomljani so se znašli v velikih težavah. Rezultat 2:0 ob polčasu je pomenil, da bo treba v 2. polčasu odigrati na vse ali nič. Rumeni bojevniki so iz garderobe prišli bolj odločni in si v 2. polčasu ustvarili nekaj priložnosti, vendar je ostalo pri rezultatu 2:0 in zasluženi zmagi domačih fantov.

MLADINCI Z BORBENO PREDSTAVO SLAVILI ZMAGO!

Po kadetih so na glavno igrišče v Kranju stopili mladinci. Po uvodnem otipavanju so si prvo priložnost pripravili Radomljani, ki pa so bili nekoliko nezbrani in nespretni v zaključkih akcij. V obrambi so dobro zapirali prostor in Triglav ni bil kaj posebej nevaren. Rumeni bojevniki so nekajkrat dobro zapretili in v 22. minuti so naši fantje že vodili. Po dobrem predložku v kazenski prostor je domači branilec Jamšek nerodno posredoval z glavo im premagal svojega vratarja. Tekma se je potem razživela in na odmor so šli mladinci z minimalno vrednostjo.

V 2. polčasu so naši fantje nadaljevali z borbeno igro in poskusili zadeti še kakšen gol. Je pa veliko preglavic povzročal levi krilni napadalec, ki je v 50. minuti lepo preigraval proti sredini in odlično streljal. Vratar Šalamun je bil brez moči, rezultat pa poravnan. Po prejetem zadetku so Radomljani dobro odreagirali in v 65. minuti se je vse izplačalo. Matevž Mavrić je dobil odlično globinsko žogo in opravil s svojim čuvajem, z desnico pa je žogo poslal v mrežo za vodstvo z 1:2. Domači se niso predali in so poskusili izenačiti, vendar je obramba zdržala vse napade in naši mladinci so se po 4ih tekmah ponovno veselili zmage.

Naše zmagovite mladince že v soboto čaka velika preizkušnja, saj v ŠP Radomlje prihaja Maribor. Tekma se bo odvila ob 4ih. Rumeni bojevniki bodo potrebovali tudi pomoč iz tribun zato vabljeni vsi navijači, da pridete vzpodbujat fante v naš čudovit športni park.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI