fbpx

Novice

SEAT CUP (U9&U10) in SPOMLADANSKI ŽIV ŽAV

Minuli sončni vikend je v Športnem parku Radomlje potekal regijski turnir SEAT CUP, za kategoriji  U9 in U10, vzporedno s katerim je potekal tudi bogat animacijski program za otroke, ki ga je v Radomlje prinesel prvi Spomladanski ŽIV ŽAV.

Regijski turnir, ki so se udeležili okoliški nogometni klubi, je poskrbel za otvoritev niza turnirjev, ki bodo igrišča polnili z odličnimi perspektivnimi nogometaši vse do konca letošnje sezone. Regijskega turnirja so se tako udeležili nogometaši NK Kalcer Radomlje, NK Virtus, NK Komenda, NK Kamnik, NK Vir, NK Dob, NK Termit Moravče, NK Črni Graben, NK Dol in ND Slovan.

Prvi so se ob 9:00 uri na igrišče odpravili predstavniki kategorije U10. Fantje so pokazali veliko veselja, zdrave borbenosti in nogometnega znanja. Po lepih predstavah in kar nekaj zabitih golih sta se v finale uvrstili ekipi ND Slovan in NK Virtus. Prav slednjim  je uspelo večkrat zatresti mrežo nasprotnika in tako so na koncu ponosno dvignili pokal za prvo mesto. Tretje mesto so osvojili domači rumeni bojevniki.

NK Virtus – U10

Takoj po podelitvi medalj vsem udeležencem se je pričel še drugi del turnirja, kjer so se pomerile ekipe kategorije U9.  Tudi v popoldanskem delu ni manjkalo lepih zadetkov, motiviranosti in veselja do igranja nogometa. Tretje mesto na turnirju so osvojili nogometaši NK Vir, ki so premagali na koncu četrto uvrščene Kamničane. V finalu pa sta se pomerili ekipi NK Komenda in NK Dob, kjer pa so pokal zmagovalca dvignili nogometaši Komende.

NK Kalcer Radomlje -U10

Na tem mestu se  zahvaljujemo sponzorju turnirja – Avto Cerar Kamnik, ki je vsem zainteresiranim celotni čas dogodka omogočal testno vožnjo vozil SEAT in najboljšim ekipam priskrbel tudi praktične nagrade! Nikakor  ne gre pozabiti tudi na vse starše, ki so nesebično pristopili na pomoč pri izvedbi in organizaciji turnirja in s tem otrokom omogočili še enega izmed nepozabnih dni v družbi nogometa, za kar se jim najlepše zahvaljujemo.

 

SPOMLADANSKI ŽIV ŽAV v Športnem parku Radomlje

Da pa so se lahko na ta prekrasen dan zabavali tudi bratci in sestrice tekmovalcev, kot tudi ostali otroci željni zabave, smo za njih ekskluzivno organizirali Spomladanski ŽIV ŽAV, v okviru katerega so se  lahko preizkusili v plezanju po plezalni steni, ciljanju pločevink, premagovanju poligona »pajkova mreža«. Lahko so se udeležili tudi likovnih in glasbenih delavnic, si izmerili hitrost strela na gol in poizkusili zadeti nogometno tarčo. Igre je popestrilo tudi kolo sreče s privlačnimi nagradami in pa možnost pristreljanega popusta z atraktivnimi NERF pištolami.  Najmlajši so se z veseljem zabavali na napihljivem gradu,  igrali velikanski 4 v vrsto ter se sladkali s sladkorno peno, sladoledom, kokicami in palačinkami.

Nedvomno je bilo zelo lepo na enem mestu videti tako veliko število mladih nogometašev, ki svoje znanje urijo v našem in okoliških klubih, zato si želimo, da nam bo v prihodnosti kaj hitro uspelo ponovno združiti moči in otrokom omogočiti, da svoje znanje in veselje do igranja nogometa prikažejo še na kakšnem od prihajajočih turnirjev in s tem ponovno širši okolici prikažejo kolikšno število talentov premoremo!

Obljubljamo vam, da se ŽIV ŽAV, bogat z  animacijskim programom za otroke, zagotovo spet vrne. Takrat ponovno lepo vabljeni vsi, ki ste z nami lep sobotni dan preživeli že minulo soboto in vsi tisti, ki se nam boste takrat pridružili prvič!

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!

Besedilo in foto: Gala Andrić Rebolj