fbpx

Novice

Mlajši dečki

MLAJŠI DEČKI Z ZMAGO PONOVNO NA VRH LESTVICE

Ekipa U13 je zabeležila novo prvenstveno zmago. Tokrat so, v pravem derbiju dveh najboljših ekip v ligi, premagali vrstnike iz NK Dren-Vrhnika z 0:1 in skočili na prvo mesto lestvice v 2. ligi mlajši dečki. Zanesljive zmage so se veselili tudi starejši dečki, kadeti in mladinci pa so morali priznati premoč Domžalčanom.

Na Vrhniki sta se v 15. krogu pomerili vodilni ekipi lige NK Dren – Vrhnika in naši RUMENI BOJEVNIKI. Priča smo bili odlični tekmi, obe ekipi sta igrali čvrsto in agresivno v obrambi. Naši fantje so dominirali in si ustvarili kar nekaj priložnosti, ki pa jih niso uspeli izkoristiti. Radomljani so z nekaj menjavami držali visok ritem skozi celotno tekmo in pritiskali na nasprotnika pri katerem se je vratar, s številnimi obrambami, zares izkazal. Ker pa se v nogometu vztrajnost največkrat poplača, je tudi na tej tekmi padel zadetek. Za 0:1 in pomembno zmago je zadel Denis Gregorc, ki je zadetek dosegel z glavo. Da je bila zmaga zaslužena, se strinja tudi naš trener Matic Robida: »Celo tekmo smo napadali in vidno je bilo, da si bolj želimo zmage. Nekajkrat smo bili zelo ne zbrani in ne spretni pred golom, zato tekme rezultatsko nismo odločili že prej. Zadovoljen sem predvsem s tem, da smo nadzirali igro, sestavili nekaj lepih kombinacij in na koncu zasluženo zadeli!«

Že v nedeljo dopoldan so starejši dečki dosegli še dvanajsto zmago v prvenstvu. Z visokih 0:7 so premagali Dolomite iz Dragomerja in tako, s tekmo več, prevzeli vodstvo na prvenstveni razpredelnici.

Med tem ko je za ekipama U15 in U13 zmagovite vikend, sta kadetska in mladinska ekipa morali priznati premoč odličnim Domžalčanom. Na gostovanju so kadeti izgubili z rezultatom 7:1, mladinci pa kljub borbenosti niso bili kos vrstnikom iz Domžal. Klonili so z rezultatom 4:0.


Naslednja priložnost za točke bo že domača tekma proti Bravu, v nedeljo 22.4.  


Mladince, kadete in U15 naslednji teden čaka nadaljevanje prvenstva, ekipa mlajših dečkov pa se bo v nedeljo predstavila na domačem turnirju Cordial Cup 2018, kjer branijo lansko odlično 3. mesto.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI!

Besedilo: Gala Andrić Rebolj
Fotografija: Vid Šere