Novice

Rok Duspara novi član rumeno črnih

22 – letni bivši član Sežane bo v letošnji sezoni okrepil krilno pozicijo v Radomljah. Rok je v Radomljah že od vsega začetka priprav, v tem času pa je uspel prepričati strokovni kader in se dogovoriti za sodelovanje.

Rok je v svojo mladinsko kariero gradil v Celju in Rudarju iz Velenja. Kasneje je v tretji ligi nosil dres Simer Šampiona od koder ga je pot vodila v Sežano. Na Primorskem je mladi Celjan ostal dve sezoni. V Radomljah se mladi virtuoz dokazuje že od začetka priprav, v tem času pa je uspel prepričati trenerski kader. Velja za hitrega in agilnega nogometaša. Vsekakor nogometaš, ki bo s svojim pozitivnim karakterjem doprinesel veliko rumeno-črni družini.

Ob prihodu in odločitvi, da bo zaigral v rumeno črnem dresu pa je Rok povedal:“Po odlični zgodbi katero smo uresničili v Sežani, in individualnih poletnih treningih, je čas za nov korak. Najprej bi se rad zahvalil celotnemu vodstvu kluba, trenerskemu štabu za priložnost in zaupanje. Za ta klub sem se odločil, ker mi je všeč filozofija kluba, in menim, da je to odlična odskočna deska za naprej. Počutje in vzdušje v ekipi je odlično, igralci so me lepo sprejeli. Sam pa si želim najprej odigrati sezono brez poškodb, in dokazati vsem, da se z trdnim delom in željo, da doseči vse začrtane cilje, katere si postavimo.”

ROK DOBRODOŠEL!

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!